Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sete is kinn
Dovi is kinn
Talma kiesett
Addig-addig emlegettétek azt a kurva esést, hogy visszaszállt. Muszáj?
Persze, hogy leadják, csak nem élőben. Kb értelmetlen.
Jójó, a futamra gondoltam....
Szval akkor nem adják le az egészet?
Szánalmas ez az m1
Az időmérő tegnap volt!
Időmérő ? Én úgy tudom 23:20 kor a verseny lesz...

És valóban, (ismét) csúszással adják.
Időnérő már megvolt, csak egy nappal nézted el. A futam 11:00-kor kezdődik. Mtv egy rakás szar, kb vége lesz a futamnak, mire elkezdik adni.
Sziasztok!
Az időmérő elvileg magyar idő szerint 11kor kezdődik,de az m1en 11:20 tól kezdik adni. Most akkor ezt hogy?
Hát, mondjuk 14en essenek ki, 2-t előzzön meg, és lesz 25 pontja :D
Erzem a pisimen, hogy meg lesz!
Mikor lattam, hogy Stoner hisztizik es kozben Lorenzo a tartalek motorral visszaveszi tole a pole-t, akkor mar tudtam: Stoner el fog esni. Mar elotte is elmebeteg modon ment, a kommentatorok sem hagytak szo nelkul. Utana, mikor Lorenzo elesett gondoltam Casey megussza, ha visszavesz a tempobol, de mar nem fejezte be O sem a koret: iszonyat nagyot tiplizett. Ez a ket kiscsavo a vegsokig elmegy azert, hogy nyerjen es legyozze Rossit. Nagyon remelem, hogy ma mindketten ott fognak allni a rajtracson! Rossi nagyon profin ment.
Hajrá Gábor! Pontot kell szerezni :)
Stoner megúszta, bár ő is csúnyát esett, de Lorenzo nem tudom indulhat-e holnap...kár lenne ha hiányozna a rajtrácsról...az első helyről... Gábor elmaradt FP2-es legjobbjától, vmi nem jött most neki össze a végére...azért remélem a versenyen kijön neki lépés!
ajaj lorenzó megint katapultált !
igen brutális volt. Lorenzo meg is sérült
Lorenzo
Rossi
Stoner

Lorenzo és Stoner hatalmasat katapultált az időmérő végén.
Sziasztok! Nemtudnátok megmondani melyik adó/-k adják este az időmérőt?! előre köszi
Szerinted mi volt az első dolgom? Nem történt semmi.
Nem kell mindent elhinni Kattincs az Explore mor videora