Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért, te is csúnya vagy?
én nem tudnék és szerintem te sem. Amit írtál az színtiszta irigységre vall.
Rajottem, hogy mindketten ugyanazoktol az emberektol hanyunk. Egyebkent gratulalok az MV-hez. Nagyszeru motor, gondolom nem utolso menni vele. Ugy tunik, tenyleg lucky vagy.
Mert kitoroltem belole a kepeket es leroviditettem a "magamrol" szovegeket is. Bizonyos, hogy soha nem is fognak visszakerulni.
Tudom. És még azt is hallottam, hogy a külön neki gyártott AIRBUS 990-nel költözött amin a michelin külön gyártott gumijai vannak amit csak a neki fúrt és egyszer használatos alagúton vittek el neki. Az adócsalástól nem hányok. A bohóckodás pedig a lételemem, mert vidáman szép az élet. A savanyú szánalmas rosszindulatú csak én vagyok a király emberektől hányok. Ha már így megszólítottál akkor megkérdezném miért üres a galériád?
De bejon! Csak egyszer egy interjun csunyan nezett a riporterre. Akkor irta le magat vegleg nalam. Latszott, hogy el van szallva magatol...
Szóval az a bajod vele,hogy nem jön be neked mint férfi.
De akkor is csunya!
"Az idetlen bohockodas nem ellenszenves?"NEM
Rossi pedig azt mondta, hogy emiatt koltozott angliaba. Vagy netan igy probalt sikkasztani, adot csalni? Attol nem hanysz? Az idetlen bohockodas nem ellenszenves? Ahh...
látom látom sok emberből az irigység beszél! nem tudom ki hogy viselkedne egy több millió eurot érő motoron akár 1 világbajnoki cimmel ráadásul 21 évessen,a világ legjobbjai közözz?! sokan ha lemennek gyúrni 1 hetet máris máris schwarzinak érzik magukat,vagy valaki csinál kiskocsmát vagy egy butikot,befizet egy 10 misis kocsira persze 10%al azt máris ő a nyerő,és nagyobb az arca bárkinél! meg az hogy "rühellem a ducatis fanatikusokat" ,hát a hondás vagy a suzukis nem fanatikus? mindenki arra esküszik mint amilye van! stoner is lehet még 8szoros vil bajnok van elég ideje! Hát mit ne mondjak van egy két idióta,már bocsi a kifejezésért! GOO STONER! Ha Rossi nyer,vagy Lorenzo a sok idióta marad akkor is a gép elött azt irogat baromságokat,persze simsonos meg kisromettes multal!
Igen, Rossi azért költözött angliába mert ott nem hallottak róla vagy mert ólcsóbb a lekvár. Milyen nagy szerencséje Rossinak, hogy csak a hazájában ismerik. Azok a fasz angolok azt sem tudják ki az a Rossi. Te hülye vagy Tibor? Ekkora faszságot régen mondtál te mafla. A pályán pedig úgy gondolom az a dolga a versenyzőknek, hogy kiszolgálják a szurkolóikat mert belöllük élnek. Vitathatatlan, hogy jól megy a ducatival, de mikor a tv-ben láttam a kiscsávó arcát mikor egy legyintéssel elintézte a két másodperces aláírást akkor hányni tudtam volna tőle. Egy bugris pökhendi faszkalap.
Majd pont ettől a tejfelszájú hisztis kúrvától kérek autogramot. Rossi ha a farkát a frigóba veri még ott is különbek nőnek mint Stoncsika.
Talán a Kiszel Tünde!
Azzal a lóbaszó szemöldökével.
Aaaa nem! UFObol van. Mondjuk az a baj, hogy ezek mind foldonkivuliek. Sumi lemotorozott minden kupamenot. Kovalainen hulyere verte Sumit turaautoval, aki viszont megverte Loebet Citroval. De mindez nem volt erdekes csak addig, amig Mattias Ekstrom szet nem verte mindegyikojuket. Rossi meg siman lenyomta McRae-t Subaruval. Baylissrol kiderult, hogy nem nagyon megy neki a gokart vezetes, nem ugy Stonernek, aki meg Massat nyomta le gokarttal... Na igy dontsd el ki a zseni....
porból és vízből
Bingo! Es persze Hayyra Hayate Kawa!
Én rühellem a ducatti fanatikusokat még is a Stonernek szurkolok. Rossinál valóban szánalmas volt amit 2007-ben művelt. Az év eleji teszteken közölte, hogy sajnálja azokat akik Bridgestone-nal mennek. 5 verseny se kellett de már egy gumiszállítóért tüntetett. Az nem zavarta, hogy előtte hány évig nyert a külön neki fejlesztett michelin gumikon. Az autógrammos dologhoz meg annyit, hogy Rossi Angliába költözött a rajongói elől. Gondolom nem véletlenül. Stoner meg szemre is sokkal visszahúzódóbb mint a bohócdoktor.
Vajon, nem lehet, hogy itt is Aspar kavar? Pasini most nyert futamot, jol megy a szeker. Kedvelt csapat, akik korul eddig minden rendben volt (latszolag)....
Kevésbé jó hír: http://www.motogphirek.hu/index.php?news=1263
Akkor talan eppen Bayliss 2006-os gyozelme mutatja, hogy a Ducati tenyleg elment egy olyan iranyba, aminek az eredmenye egy kifejezetten nehezen kezelheto, de nagyon gyors motor. Olyan pilotanak fekszik csak, aki nem a kifinomult muszerekhez, hanem a nehezbombazokhoz ert. Mint kiderult Stoner eppen ilyen. Brutalis dolgokat muvel...
Igen csapaton belül akkor Capirex jobb volt.
Ez igaz. Mondjuk mindketten szenvedtek, de assem Troy jobban, ugye?