egész pontosan arrol volt szó h azt írták h a duki bődületes erelye miatt stonerpapa ugy kiborult h nem tud nyilatkozni!
namármost erre reagáltam h valszeg a pörgetőszerek hatásai még nagyon láthatoak rajta vagy rosszul reagál a szervezete és "tulpörög"esetleg egy értelmes szó nem hagyja el a száját ilyenkor!amivel semmi baj sincs hiszen nincs élsport gyógyszerek nélkül!
Ok, bocs amiert szemleyeskedosre vettem. Ertem, amit irsz. Osszekapcsoltalak egy jelenseggel, ami szamomra nem szimpatikus. Nevezetesen, hogy egy sportolot a sporton kivuli dolgai miatt itelnek meg negativan, vagy eppen pozitivan. Ugyanez vezetett oda, hogy Talmacsi nyilatkozatai miatt unszimpi lett, holott korabban szimpi volt. Szerintem egyaltalan nem kellene ezzel foglalkozni. En nem is teszem. Nem erdekel, hogy Rossi mennyi adot sikkasztott, nem erdekel, hogy Pedrosanak mit foz az anyukaja, nem erdekelt, hogy Baugartner kinek a penzen versenyzett a Forma 1-ben, nem erdekel, hogy Egerszegi Krisztina mit eszik reggelire, stb.
Lelovom a poent: nem lattam Stoner nyilatkozatat, nem erdekelt.
Rossit tartom a legjobb versenyzonek, Stonernek es Talmacsinak szoktam drukkolni (pedig ok asszem utaljak egymast valami Stoner nyilatkozat miatt). Lorenzot es Melandrit csodalattal nezem, Pedrosa elott pedig amiatt emelem a kalapom, mert egy tokeletes motorral egy tokeletes palyan o tud a leg gyorsabban menni. Rajtuk kivul Doviziosoban es Kallioban latok spirituszt.
Stonernek azert drukkolok, mert az en megitelesem szerint rendkivuli kepessegekkel megaldott motoros, aki eron felul teljesit.
Milyen gyorsan megtalaltad. Keszultel? Feltenned azt a kepet, amikor Rossi elveszitette a vilagbajnoki cimet a kavicsagyban 2006-ban? Abban az evben Hayden volt a kocsog, emlekszel?
én nem kötekedem!te valamit félreértesz!és senki véleményét nem képviselem csak a sajátomét!és ha visszaolvasol ezt látni is fogod!
vki beírta ide h ezé meg azé lett rosszul és nem tud nyilatkozni....erre írtam azt amit írtam!ez peddig a saját véleményem,én nem fikáztam sterbát!hogy is tehetném hiszen fényévekkel gyorsabb nálam!csak a nevetséges erősen kozmetikázott hírre reagáltam!tehát saját magam képviseltem és nem rossi vagy akármelyik másik fan klub véleményét hajtogattam!tulzott szurkolási vágyam nincs és nem is hiszem h hatalmas kényszert érezzek magaban bármiféle gp pilóta melletti őrült vitákig menő elvakult szurkolásra!már már szerelemre!nem látom értelmét!.azaz pont!
Es kit erdekel, hogy hogy motorozik, ha adocsalo! Tisztessegtelen szemet! Es a Yamahanal a segget nyaljak es falat epitenek a kedveert. Undorito! Uuuuutttaaaaloooommmm! Pf...
Ertettem, amit irtal. Csak mivel ezt senki sem fogja tudni megitelni, vagy bizonyitani, szerintem kar ezen mergelodni. Ugyanilyen rohelyes es irritalo az a mentalitas (amit Te is kepviselsz), hogy ha nem tudnak belekotni a palyan nyujtott teljesitmenybe, akkor belekotunk a nyilatkozatokba, ha abba sem lehet, akkor belekotunk masba. Most eppen Lorenzo es Stoner ketten Rossi kihivoi. Mikor Pedrosa volt az ellenfel, akkor o volt a kocsog (persze megint csak nem azert, ahogy motorozik), amikor Gibernau volt ellenfele Rossinak, akkor meg o volt a buzi. Kozben leirtam, hogy Rossi mennyire nem kuzd tisztan sokszor, az nem gond, mivel Rossi minden korulmenyek kozott szimpatikus es meg mokamester is.
ki beszélt itt gyenge teljesítményről!? nevetséges magyarázkodásrol van szó!egész pontosan h a ducati brutális ereje meg a faszom bla bla bla....és sztóóóner rosszul lesz a végére a kimerültségtől!ugyanmár....
A Yamaha szinte mindenféle karakterisztikájú pályán jól működik, a rövid és a hosszú ívű kanyarokban is és a lóerői is kimotorozhatóbbak. A Ducati-ról ez nem mondható el, sokat szenvednek a lengővillával kevés a tapadás a kigyorsításoknál és a kijárati sebességük is gyatra, ami az egyenesben elért sebességet befolyásolja. Egyedül a kanyarbejáratnál és a fékstabilitásban jobb, mint az elődje. Egy kicsit merész lépés volt ez az új technológia, ők sem és mások sem járták ki ezt az utat. A Ducatinak időre van szüksége, hogy ebben a technológiában rejlő lehetőségeket kihasználhassa. Szerintem ennek ellenére jó utat választottak, a csőváz egy csomó erőt elnyelt. Én a szezon végére várom a fellendülésüket.
Lehet, hogy valamivel erosebb, bar en ebben sem vagyok biztos. Nem a Ducatik szoktak a leggyorsabbak lenni vegsebessegben. Aztan, ha sulyozod a helyezeseket (az elmult nehany evben), akkor lathato, hogy a Ducatik jellemzoen a mezony masodik feleben vanak, a Yamahak jellemzoen a mezony elso feleben. Magyaran a lathatoan Yamaha a jobb motor. Tok mindegy mit olvasol ki a magyarazkodasbol. Most Sotner harmadik a pontversenyben a ket jobb motor mogott, amelyiket a ket uberpilota vezet. Ez lenne a gyenge teljesitmeny? En nem latom annak. Olyan motorral 3. amivel masik 3 vilagbajnok mar elverzett es szemmel lathatoan nehezen vezetheto (latszik a kozvetitesen ahogy szital, meg csapkod!). Le a kalappal elotte!
Gyengélkedik Stoner meg a Duci Így nem lesz VB cím!Nem a bokszutcában kell mutogatni hogy feltartották! A versenyen nem tartotta fel senki,ott megmutathatta volna hogy mire képes!
egész pontosan arrol volt szó h azt írták h a duki bődületes erelye miatt stonerpapa ugy kiborult h nem tud nyilatkozni!
namármost erre reagáltam h valszeg a pörgetőszerek hatásai még nagyon láthatoak rajta vagy rosszul reagál a szervezete és "tulpörög"esetleg egy értelmes szó nem hagyja el a száját ilyenkor!amivel semmi baj sincs hiszen nincs élsport gyógyszerek nélkül!