Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerencsétlen Gibernaut jól elküldte a kukoricásba, az télleg nem volt szép.
Igy van, az mar tul sok. Rossi is nagyon kemeny, de kevesbbe vitathato amit neha csinal es mellette szoljon, hogy O ilyenkor nem ront (bar Gibernau-t egszer csunyan ki bodycheck-ezte).

A multkor Lorenzoval csak azert nem igy bant el, mert nem volt szuksege ra, hiszen par szazaddal Rossi volt gyorsabb, mukodtek a tiszta manoverek is. Anno Sotnerrel szemben mas volt a helyzet: akkor Stoner volt gyorsabb. Ezt tudta Rossi is,ezert valahanyszor mikor Stoner megelozte ot, azonnal, lehetoleg meg a kovekezo kanyarban visszaelozott, akar elfert tisztan azkar nem. Igy sodrodott le az utrol a dugohuzo kanyarban es meg vagy ket alkalommal a celegyenes vegen. Nagyon kemenyen ment akkor Rossi, ezt O maga is tudta, hiszen eppen ezert mondta az "Ez a motorverseny" mondatot Stonernek. Igaza volt, ez a verseny! Szerintem kicsit tul ment a sportszeruseg hataran, de neki elnezem, ahogy a birak is elneztek. Mellette szoljon, hogy legalabb nem esett el a tulfeszitett manoverek kozepedte. Ha akkor Lorenzo, Pedrosa, vagy barki az ellenfel es nem Rossi, akkor Stoner megnyerte volna azt a versenyt, igen dominansan. Dehat a doktor az doktor.
Simoncelli egy nagy kuki, már annyi kárt tett az ellenfeleiben, hogy megérdemli.
Az egy nagyon szep csata volt, egyike azoknak, amelyeknel szemmel lathato volt, hogy Stoner hataron tul motorozik - eppen emiatt drukkolok neki, mert O kepes igy menni (Rossi is kepes).

Lattam en is a nyilatkozatot, tenyleg duzzogos volt. Nem volt jogos a morgas, mert a megfeszitett kuzdelemben vegul Stoner sajat hibaja miatt sodrodott ki es esett el - elpattogott a motor fara a fekezes megkezdesekor. Az egyetlen dolog amiert szerintem joggal volt merges - de legalabbis megertem, hogy bosszantotta - az az, hogy Rossi a csata folyaman tobb esetben ugy elozte meg ot, hogy fektavon csucsokre beszurt melle es kivezette ot a kulsobb ivre olymodon, hogy kozben maga Rossi is elrontotta az ivet. Magyaran ugy elozott valakit belulrol, hogy O maga sem tudott az idealis iven maradni, mert tul keson fekezett, kisodrodott. Csak mivel ugye korbemotorozni mar nem lehet, ezert vegrehajthato igy egy elozes. Ezt tobbszor eljatszotta Stonerrel, aki kozben a rosszabb motorral hataron tul igyekezett azt a koronkenti par tizedet osszelapatolni, amivel egyebkent a verseny azon szakaszaban gyorsabb is volt, mint Rossi - gyorsabb volt, hiszen tobb ilyen kiszoritosdi utan visszamaradva mindig fel jott.

Rossi kemeny rutinos, rokakakent egyebkent nem akkor eloszor jatszotta ezt. Anno a Rossi Gibernau parharc is hasonlo manovereken dolt el tobbszor, szinten Rossi javara. Nagyon kemeny motoros, valszeg Stonernek ez mar nem fert bele akkor. Jelzem Simoncelli-t ugyanilyen manover miatt buntettek meg a legutobb.

Arrol lehet vitatkozni, hogy ugy elozni, hogy en magam sem tudom bevenni a kanyart, csak beljebbrol kezdem ezert nem tudnak korbemotorozni, szoval hogy igy elozni sportszeru-e, azt mindenki dontse el maga. Lathatoan az is vitas, hogy ez szabalyos-e, hiszen Simoncelli-t megbuntettek miatta. Az biztos, hogy ha Rossi csinalja, akkor szabalyos.

Ismetlem, engem nem erdekel csak a palyan nyujtott teljesitmeny, felolem Stoner lehet sertodott anyamasszony katonaja, mama kedvence, akkor is mintaszeruen motorozik. Ez szamit, a tobbi nem (nekem). Konnyen el tudom kepzelni, hogy morgolodo kis pocs es nem birja a kritikat sem. Mindenesetre a vilag legerosebb versenyzo parosa (Rossi, Lorenzo) mellett felvenni a versenyt egy vezethetetlen motorral, az nem lehet konnyu. A kezenek meg ugyanaz a baja, mint Talma kezenek. Ha elhisszuk, hogy Talmanak nagyon faj, akkor valszeg Stonernek is faj.
Igen, úgy, hogy elmegy sakkozni, vagy dámázni, illetve befogja a pofáját, és méltósággal elviseli, hogy kikap. Ez nem elengedési verseny, ahogy paliklacika szokta volt mondani.
Casey-nek kiújult a kéz sérülése, remélem hamar rendbe jön. Gratula Rossinak a 100. győzelméhez. Amúgy a Laguna Seca-i esetet több oldalról is meglehet közelíteni.......
Persze... rosszullét... hogyne...
Egyszerűen csak arról van szó, hogy olyan Stoner, mint a fanclubja, fanyalgás, meg duzzogás van, amikor nem jön össze. Picit azt hiszem ezen a szinten ez már szánalmas, nem kellene, mert az, hogy ő egy nagy tehetség senki nem vitatja, de az ilyen hülye húzásoktól szerintem rengeteg emberben ellenérzéseket szül.

Gondoljatok csak vissza a tavalyi LAguna Seca-ban történtekre, hogy csak egy példát mondjak, a Rossi - Stoner viadalra és az azt követő interviewra, ahol a következők zajlottak, mikor Rossi odament gratulálni Caseyhez:

-Stoner: No...No. I made a mistake. (Nem...Nem. Én hibáztam.)
-Rossi: This is racing Casey. (Ez verseny Casey.)
-Stoner: This is racing? Ok, We'll see. (Ez verseny? Ok, majd meglátjuk.)

(A magyar fordítást még a régi rendszer oroszul kitűnően beszélő fiainak valamint az új nemzedék magyart is alafokon beszélő gyermekeinek szántam )

Egyébként itt megnézhető a videó "élőben" is: http://www.youtube.com/watch?v...

Szóval egy szó, mint száz Caseynek fejben még nagyon fel kell nőnie és nem a homokozó szintjén megragadni, mert nem jöhet össze mindig minden, látszik kevés pofont kapott még az élettől vagy csak túl maximalista. Becsülni kellene sokkal jobban az ellenfeleit, főleg Rossit, mert mondhat bárki bármit, az amit a makákó csinál egyszerűen utánozhatatlan. Ez van. EZ meg itt az én véleményem.
Ciao

Forza 46 és 41
míért te merre lax?
mondjuk van ugyan 3 motorom de mind Budapesten van, nem is tudom miért nincs itt egy sem, talán a klima
namindegy, ez itt offtopic
de hülye vok elfelejtettem hogy ma volt
100 győzelem; Rossi il Dottore
nem adja a tv a futamokat?
Hello latom tolem csak 1 orara laksz motorozhatunk egyszer?4het es vegre otthon vagyok Sved levego nyami
szerintem meg hihetö hogy fizikailag merül ki hiszen a többi Ducatis képtelen megbirkozni a feladattal, ezért Stoner még kényszert is érez hogy bizonyitsa hogy tudja terelgetni a nyers brutalista Dukit. A multkori versenyen is kész volt a végére, akkor is orvos kellett neki. Söt talán most is kellett neki orvos csak még azt nem tudjuk. Nem egy nagy darab gyerek ez a Stoner
vazeg valaki neten megtalálja a képeket lőjje má be! Kurva nagy lett az a rossis plakát!
Tudhatnád, én ezen dolgokhoz nem értek
ühüm....epo,efedrin,epinetrin....stb.....ezektől nem a gyomrod lesz betegecske viszont növelik a teljesítményt,és segítenek a koncentrálásba,ami nem hátrány a motorsportban!
100?! Foldonkivulek marpedig vannak! Elkepeszto motoros!
Rossi - ennyi...
Szimpla gyomorrontás
zaklatott idézőjelben!
ezegy hujeség....inkább nem bírja!lehet rosszul reagál a pupillatágító szerekre .és olyan zaklatott még a verseny végén h nem szalonképes!ez lehet a valos verzio,az előzö meg csak a kozmetikázott hír!
A Ducatit annyira nehéz vezetni hogy Stoner ismét rosszul lett a verseny végére, még a kötelezö interwiev-ra sem tudott megjelenni
Rossi nagyon nagy volt. Nagyon szar lehet annak aki utálja.
100 -