Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol lehet kapni gumi hűtőt? Az én gumim is szokot melegedni és vajon hátizsákba lehet magamal vinni napos időbe nem olvadki?
No meg a bőrruha sem szellőzik, és tiz kilót is fogyhatnak!
én a helyükben szégyelném magam hogy ilyen szart leadnak
Köszönjük a videót!

Meg az rtl-nek is a fejtágítást, elmentek a gumihűtő @nyátokba!
ez azért kell mert így elkerülik a csúszást
ez kajak igy volt? :D valaki lőjje má be a riportot.... bassza meg kurva nehéz lett volna megkérdezni egy kib motorost ott a studioba, ezt még egy robogós is tudja hogy mi az a nagyobb méretü kerék amit a kerékre raknak... de végül is lehet benne vmi.. jéghideg gumi, jobb slide-olás, ezálltal menőbb vagy a tvbe... de ennyireövel az lhetne egy gumifelületet zsirzó készülék!
"rtl klub szakértői"
Még szerencse, hogy ehhez is értenek.
ezermesterék.....
Sziasztok !
Ma reggel az rtl klubon mutatták németh balászt mint talma udódját és csináltak vele egy riportot,közben a boxba begurúlt egy verseny gép és a szerelők rátették a gumi melegítőt ami az rtl szakértői szerint ez egy speciális jéggel teli zsák ami lehűti a gumikat
Na, most már visszajön lassan a hangom vasárnap után Nagyon remélem, hogy nem lesz feljelentés a hétvégi üvöltözésből amit faterral levágtunk Fantasztikusan jó meccs volt, Rossi Ezt csinálta a szurkolóknak, nem?

Talma is gyorsult sokat, bele fog jönni és Rossiéknak fel kell kötni a gatyót

Üdv:Jim-X
Talma a ma délelőtti barcelonai teszten még fél másodpercet faragott az idején, kezd felérni a mezőnyhöz!

Teljes cikk:
http://www.motogphirek.hu/index.php?news=1123
Nagy kuzdelem volt, remelem a tobbi is legalabb ilyen izgalmas lesz.
Talma is odatette magat, jol ment az ismeretlen geppel, gratulalok Neki!
Hi!

Valaki pls a 125 befutó finálét légyszi lőjje a vidik közé vagy lökjön linket hol találom, mert csak a hangot hallotam, de nem láttam és akarok mégegyszer röhögni!
Ezt így kell
Fantasztikus verseny volt! Rossi hozta a formáját, fenomenális volt. Azonban elég kemény csapattársra lelt, aki egyre gyorsabb tapasztaltabb-stabilabb. Nagyon szoros a VB hát....nincs még lefutva. Kallio a csővázas GP8-al verte a tapasztalt Hayden-t. Talmának időre van szüksége az összecsiszolódásra mire ki ismeri a Motogp technikát, ez nem is meglepő. A motogp motorok beállításánál nagy szerepe van a műszaki intelligenciának, a Talma esetében ettől nem is tartok, nagyon jól tud komunikálni a mérnökökkel és hamar ki fogja ismerni a benne rejlő lehetőségeket. Spies elmondása szerint a Motogp motorok az egyik legnehezebben beállítható motorok, viszont a beállításoknál sok lehetőség található.
A lényeg hogy Talma maradjon
Az ám! Tegnaphoz képest is javult sokat.
Talma versenyben futott legjobb köre már csak 2,7 másodperccel maradt el az elsőtől.
Ez fris hír, én is olvastam...most hogy Takahasi nullázott, azért lehet mégiscsak lapátra teszik, és akkor elég a megklévő 2 moci Talmának...
A tapasztalat döntött, Rossi jól taktikázott! Visszaadta a hazai vereség érzését csapattársának! Azért az feltünő, hogy Lorenzo milyen hamar ért Rossi mellé...óriási tehetség! Rossinak jót is tesz ha komoly ellenfelei vannak! Talma jobban végzett mint csapattársa...GRATULA! Izgi verseny volt, Rossi örömén látszott, hogy ez nem volt könnyű győzelem...
Sőt,ha 16-an kiestek volna még Talma nyert volna
Vagy ha Rossi apja impotens akkor ma Lorenzo nyer