Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló! Tud valaki egy normális loldalt ahol lehet nézni a gp-t? Köszi Stav.
Ha találsz, belinkelhetnéd!
Köszi szépen!
Keresek vmit ami adja!
időmérő mikor kezdődik ma?
Sajnos a 2.szabadedzésről lecsusztam
25-öt ment és az 5.-ben mente a legjobb idejét
De valamiért csak 5 kört ment és már vége az edzésnek. Csak a táblázatot tudom nézni, videót itt nem lehet.
Neten on-line élőben nézi vki a MOTOGP QFP2-őt? Linkelje már be legyen olyan kedves! Talma már megint gyorsabb 1 mp-el! Én is pont ezt szeretném tudni... gábor 1'40" 338-as idővel 19., gyorsul a fiú, 2'427-re van Rossitól...
Üdv mindenkinek!
Tudja valaki hogy hol lehet ma nézni a szabadedzést meg az időmérőt
Talma fórumra rakták fel.
Ezt a képet hol találtad?
Szerintem 1-2 futamot tutira kihagy. Sajnálom szegényt.
Eros a gyanum, hogy Balazs ott lesz a rajtracson a kovetkezo futamon.
Szegény srác, még alig ízlelte meg a MotoGP világát, és már mehet is kényszerpihenőre. Hacsak nem szúrják meg valami lovaknak való injekcióval.
Németh Balázs a kezét törte : http://motogphirek.hu/index.php?news=1142
Hát no comment. Jéggel teli zsák... Ez azért már szerintem kiesik a vicces kategóriából is. Elszomorító, hogy ilyen lemehet a tv-ben. Torrent rulez!
Jó kép
Vale már a 125-ben is figyelemmel kísérte Talmát és csupa jót mondott róla már a KTM-es időkben is.
Sorry: Talma...
Ha vki még nem látta volna... ez a kép is igazolja, talma helyét a MOTOGP-ben mindenki elismeri...
tegnap írtam a riporternek és ezt a választ kaptam(videó alá is beírtam):

"Kedves Bálint!

Először is nem én forgattam kint Barcelónában, hanem egy kollégám akitől az információkat kaptam. Abban igaza van: nem néztem utána, hogy valóban hiteles az az info amit leírt nekem. De köszönöm a figyelmeztetést! Legközelebb résen leszek.

Vízler zsolt"

Hektor Bautista mondta.A kanyarban vigyáz,az egyenesben húzzad .Na mivan hülyék erre még senki nem jött rá mi?
szerencsétlen barmok, legalább kérdezték volna meg azt a faszfej palikot talán ő egy fokkal kisebb faszságot mondott volna!
bakker most vettem csak észre a Hektóór Bautiszta ad balázsnak tanácsot
Csoro Pedrosa eltünik a verseny után!
Ekkora pancser faszt! A feje kore kellene tekerni azt a "jeggel teli zsakot" hatha a fejet is lehutene! Itt az uj fogyokuras ruha,akar egy oran belul 5-10 kilo fogyas garantalt! Kepbe van a ficko!