Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oktass, mester.
Valentino Rossi ismét bebizonyította,hogy ő a világ legjobb motorosa!Szép volt Rossi!
Ha a nagyanyámon áramszedő van ő a 6-os villamos...
Sportban oly nincs hogy ha.
Lorenzonak szurkoltam. Nagyon sajnálom.
Azért, ha ez egy utolsó előtti kanyar, nem biztos az első hely...
Meg itt már kár fikázni a nyalókás embert, ő se volt piskóta.
A bajnokságban meg 3-an elsők holtversenyben...
Frenetikus volt
Kikészültem , majdnem kib@sztam a 3.ról a széket annyira örültem!
Rossi hatalmas volt ennyi év után is!
A végén mutatta hogy megnevelte Lorenzót , csak hogy fog megbírkózni a gondolattal a zászlótűzdelő , hogy nem ő gyözött odahaza. A végén mikor beért még vér is köpött...
Rossi il Dottore!
Dottore? PROFESSOR!
Uhh mekkora volt....!Rossi ;) Lorenzo (Y)
Juhhuhúúúú Rossi odatett ismét
Talma nem helyettesítésként érkezett a csapathoz, hanem mint új versenyző. Azok a felvetések, miszerint ennek következtében Takahashinak távoznia kéne, a csapat vezetője Cirano Mularoni cáfolta a híreket. „A célunk az, hogy két versenyzővel folytassuk a szezon hátralévő részét. Ehhez szükségünk lesz további két tartalékmotorra, amiket nem lesz egyszerű elérni így jóval a szezon elindulása után. Reméljük, hogy sikerül megvalósítani a tervünket és két motorversenyzővel állhatunk rajthoz a további versenyeken.” – mondta az olasz vezető.
Nem, Talmácsinak tudnia kell azt is, nem gondolom, hogy tech tudás nélkül bárki hozhat ilyen eredményeket. Bár egyesek más véleményen vannak:
"A mai csúcsversenyzőknek szigorúan tilos mélyebb fizikai ismeretekkel rendelkezniük, mert akkor nem hinnék el a mérnököknek, hogy abba a kanyarba tényleg be lehet fordulni akkora sebességgel."
cikk

Eszerint (jelen futamot illetően) Imi nem elég hiszékeny, meg Hayden se,sőt most Stoner sem, Rossi, Lorenzo meg elővette naivabb énjét.
A 41-et a 14-es világbajnoki rajtszám megfordítása okán használja!
Köszi, már fel is raktam háttérképnek!
Mikor iden meglattam a 250-ben a 28-ast a motorjan, azonnal erre gondoltam: "a MotoGP-ben, majd az 56-os lesz". Nem az lett. Amugy foglalt az 56-os?
NitroNori rajtszáma remélem jót jelent.
Bocsi, nem olvastam eléggé vissza; aszittem Talmarol van szo...
nso-n olvastam h a pénteki teszt elött 30 perccel látta elöször a motorját...3,8mp volt a hátránya, lehet hogy fogalma sincs a technikárol de sztem ez nem rossz... tehetség megvan az tuti!
Már alig várom a futamot! Addig is Le Mans 24hrs

Üdv:Jim-X
Nekem úgy tűnik a vele készített interjúból, hogy a technikáról nem sok fogalma van és/vagy gyenge a szókincse. (fater alámvágna egy gp bringát , gondolom félórán át tudnám ecsetelni szóban az első futómű képességeit) A sakklépéseket se lenne könnyebb megjegyeznie... Persze sosincs késő semmihez.
(de komolyan, ha tényleg ilyen, akkor magának köszönheti a hátrányt, hiszen akkor a szerelőivel sem tud úgy szót érteni, hogy érthessék hol van a gondja)