Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most már készpénznek lehet venni a Canepa – Espargaro „cserét”, vagyis a 2009-es év hátralévő futamain a Pramac Racingnél nem Niccolo Canepa, hanem Aliex Espargaro lesz Mika Kallio csapattársa.
Fékezés
http://www.motogphirek.hu/index.php?news=2010
Jól látod, ezzel nem vitatkoznék én sem.
Talán ez mindenidők legerősebb csapata.
http://www.motogphirek.hu/index.php?news=2004
Néhány kész Moto2 gépezethttp://www.motogphirek.hu/index.php?news=1994
Mentségére legyen szólva a legjobbat akarja befogni.
Ez tény.Ő és Burgess csinált világverő gépet az M1-ből
"A Yamaha egy szar motor volt 2004-ben"- Rossi.
A Yamahát Rossi fejlesztette oda ahol tart szerintem legalábbis.
Talán valami pici köze ROSSInak is van a motor versenyképeségéhez.
Lorenzo ugyan azt a technikát birtokolja mégis odébb van 30 ponttal, sebaj legalább ő potenciális "veszélyt" jelent.
Ház már mit mondjon szegény Rózsi?
Odavitték a hondához hogy majd aztán ő és a HRC megmutatja Rossinak.És az évek csak teltek,jött Hayden,Stoner,Lorenzo...
Ő meg örök reménység marad(t).
Érdekes mindig az a jó gép amin Rossi ül?
Lehet nem is a motoron múlik minden?
Valaki vagy tud vagy nem és kész.
Pedrosa:
„Egyszerű az ok, hogy miért nem váltottam, nem volt hely a Yamahánál” – mondta az Italia1 televíziónak a versenyző, arra a kérdésre, hogy miért maradt a Repsol Hondánál.
„Emellett még egy évre bizalmat szavaztam a Hondának, hogy meglássam tudnak-e jobb motort készíteni. Ellenkező esetben, ha nem lesz fejlődés, akkor vége a kapcsolatunknak.”
A HRC elnöke, Suzuki úr, meglepő és ezzel együtt kissé abszurd nyilatkozatot tett, mely szerint egyáltalán nem vetnék meg, ha netán Rossi vagy Stoner is vissza akarna menni az aranyszárnyasokhoz.

Nem kéne leállni az anyagozással?
Azért volt ő is szenvedő alany,pl pont 2006-ban amikor Elias kilőkte.
És ugye abban az évben pár ponton ment el a VB...
El szokta ismerni. Azt, hogy neha atlepi a sportszeruseg hatarat, mar kevesbbe, "ilyen a verseny" modja sokszor. Alapjabaveve igaza van, de megsem illik mindent megtenni a gyozelemert. Pl. amikor Stonert a media szeinti varazslatos elozzessel csaknem kiutotte a palyarol, akkor ugyebar szosem volt fantasztikus manoverrol jol tudjuk. Bal jobb kombinacio volt, amibol O a balt nem tudta bevenni! Csak nem mindegy mit, hogyan kommunikalunk. Az emlekezetes Gibernau-al valo osszeakadast is "versenybalesetnek" mondtak ki, holott Rossi nem tudta bevenni a kanyart mert besokalt es kivezette Gibernaut, aki korbemotorozni nyilvan nem tudta. De legalabb az szol Rossi mellett, hogy O a furol visszajove sem esik el, nem ugy mint Iannone tegnap, vagy Simoncelli korabban. Szoval nagyon jo a tag es iden vilagbajonk lesz! Megerdemelten.
Ne is emlegesd azt hogy 2006 Valnecia
De az igazi nagyságok elismerik ha hülyék voltak
Na igen, de Rossi papa nem szeret vesziteni. 2006-ban Valenciaban ugyebar csak be kellett volna kocogni a dobogora, de mivel elcseszte a rajtot rajott a frasz akkor is. Megprobalt gyorsan visszaerni az elejere es rogton el is esett. Elbukta a VB-t a sajat hulyesege miatt. Most Indianapolisban ugyanez volt: Latta, hogy Lorenzo ezuttal nagyon jon es nem lesz gyogyszere, ha nem veszi vissza azonnal az elso helyet. Csak mire kapcsolt, Lorenzo mar odatette az uridot amivel Rossi megprobalt versenyezni, ez lett belole. Neha elhiszi magarol, hogy O mindent meg tud csinalni es valoban. Egy jo versenyzonek ezt el is kell hinnie.
Nem.Tök normális egy 8xVB-nak felesni senkitől és semmitől sem zavartatva a 2. helyről, amikor 50pont előnye van és csak be kéne kocognia a célba.
oszt? olyat máskor is csinált már... volt valami különleges az esésben?
Elesett.
valaki pls megmndaná mi votl az a CSACSISÁG amit rossi elkövetett? Nem láttam egy pár versenyt, indianapolisba csinált vmi butaságot?
its the donkey from "Shrek"
"Are we there yet?"
sziasztok!
tud valaki olyan linket ahol normálisan végig lehet nézni akár a délelötti bemelegítőt is? én hiába keresem....
köszi!
"Hajrá Csacsi"