Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A GP-t is közvetíti, múltkor is közvetítette.
Hőő srácok!

Egy lényegi kérdés: eddig az mtv a 250-t közvetítette, de most a MotoGP-re mi az esély, hogy fogja? Melyik csatorna előtt fogok én holnap őrjöngeni?
mikor kezdődik ma a GP ?
Tessék ez az ASPAR!
Hát látom nagyon közelről, információból mondtad. 2 nap múlva már motoGP-ben van Talma. Erről beszéltem, hogy mindig lehúzták, ha valami gebasz volt a csapataival, csakhogy ilyenkor (malaguti vagy ktm) egy-két éven belül sokkal jobb csapathoz került. most meg pár hónap. Ezért mondtam, hogy nem nagyon kéne fikázni se Talmát, se Favarót, mert biztos okkal csinálják, amit csinálnak, nyilván nem hülyék, mert így is sokkal többet letettek a magyar motorsport asztalára, mint az összes eddigi nagy motoros( és nem fikázom őket, mert a maguk korában bizony ők is sokat tettek le, mint Drapál, vagy Szabó II) de Talma az első 125-ös világbajnokunk, és az első MotoGP versenyzőnk is. Mellesleg az ő szereplése nem kicsit tolt abban az ügyben, hogy épüljön nálunk egy GP-pálya. Lehet, hogy késik, de akkor is elkészül.
És még mindig:

GO TALMA! GOOOOOO!

Németh Balázs nyilatkozata:
"Sajnos, nem sikerült elvégeznem azt a munkát az edzésen, amit szerettem volna, ahogy kezdtem volna gyorsítani, azonnal elromlott a motor. Amikor ötösbe és hatosba próbáltam felváltani, akkor nem ment normálisan. Utána legalább ötször kimentem a boxba, állítottunk rajta, aztán vissza, de mindig csak egy kört mentem, mert nem tűnt el a hiba. A legjobban azt sajnálom, hogy a féktávokat nem tudtam belőni, de remélem holnapra minden rendben lesz. Az mindenesetre nagyon szuper volt, hogy amikor felültem, nem volt teljesen ismeretlen az érzés, mint Olaszországban. Nagyon meleg van Barcelona környékén, de én most mégsem fáradtam el annyira, mint amennyire szerettem volna, nem tudtam ugyanis kihajtani magam a technikai gondok miatt."
...aztán ehhez képest még javított több, mint fél másodpercet.
Már ezt is nagy öröm látni,sejtettem,hogy sunda-bunda van a háttérben.
:)
Vagy hazament...
Ha valaki tudja az edzéseredményeket légyszives tegye már fel ide.
köszi.
Sziasztok,
Valahogy meg tudom nézni Talma első edzését neten?
Mi lehet a Balázzsal? Edzés elején futott egy pár kört azóta semmi. Pedig pont szoknia kellene a pályát. Eleshetett?
A martinez egy mosolygó geci...
Köszi!
A versenyző gyorsabb a saját eddigi legjobb idejénél, piros: a mezőny leggyorsabbja!
A kék bukó mit jelent a live timingnél?
nem is tudtam, hogy honosították. Martinez Magyar versenyzőnek igérte a motort. ennyit erről.
A mugellói versennyel ellentétben Barcelonában már csak a félgyári 250-es Apriliát kapja meg Németh Balázs, a Balatonring Team magyar versenyzője. Talmácsi Gábor RSA jelzésű gépére az Aspar csapat második számú pilótája, a francia Mike di Meglio ülhet fel.
Azt gondolom, kezdésnek senkitől nem várnak semmit egyik csapatnál sem (ahogy ez el is hangzott): megy, nem kockáztat, gyűjti az észrevételt, majd egyezteti a technikussal a telemetria adatok alapján, helyesen látja a dolgokat, vagy pl. x kanyarban mehetne sokkal gyorsabban, stb.

Na, ha Balázs megy (?), meglátjuk sikerül-e Imit megközelíteni annyira v. jobban, mint elsőre.
Szép volt Talma!
Kezdésnek nem rossz,és talpon is maradt.