Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.motogphirek.hu/index.php?news=269
off. Sziasztok. 30.-ik szülinapja van a Rossinak, mi pedig felköszöntöttük! És írtunk a múlt heti valenciai tesztekről is!
www.gpmotogp.hu
Szerintem jól látja.
„Számomra mégis úgy tűnik, hogy a gyenge szereplés áll a döntés hátterében és azt hallottam, hogy az Ausztráliában tesztelt új motorjuk sem jobb, mint a tavalyi, ami meglehetősen lassú volt. A Kawasakinak jól jött ez a lehetőség, hogy azt mondják, elég volt.” Valentino Rossi
Mai Kisalföld c. napilap:Mégis lesz verseny Mo.-on,a spanyol cég szerint,minden a terveknek megfelelően halad!Ki tudja,mi lesz...
Én feltettem volna a motorom arra hogy nálunk nem lessz verseny méghogy 1 év alatt!? akkor nem az alvállalkozók alvállalkozójának kellene dolgozniuk,én az építőiparban vagyok tudom hogy hogy megy ez! Az országnak úgylátszik nem kell a pénz,a befektetésből,mi sopronból kijárunk ausztriába strandolni korcsolyázni,kivisszük a jó kis eurót,mert nálunk valahogy semmi sem úgy megy ahogy kéne! akkor majd megyünk a szlovákokhoz,úgyis már lassan,minden nagy cég ott csinál céget!
hajrá Magyarok! megérdemeljük! de fáj a szívem,ez van!
"MotoGP: Pécsen tartozásai vannak a Sávolyon építő cégnek
Ahogy arról a hétfő este beszámoltunk, a Motorcyclenews című szaklap értesülései szerint elmaradhat az idén szeptemberre tervezett magyarországi gyorsasági motoros világbajnoki futam, mivel a lap úgy tudja, nem lesz kész a pálya. Ezt ma délelőtt Gyenesei István sportért felelős önkormányzati miniszter is megerősítette, szerinte a spanyol fél bizonytalan a feltételek megteremtésében.
Röviddel később Kovács Bence János, az építkezést végző Grupo Milton spanyol cég elnöke azt nyilatkozta, nincs lemaradás a sávolyi pályával kapcsolatosan.

A pecsiujsag.hu internetes oldal információi szerint a Grupo Milton cégnek pénzügyi nehézségei vannak a gazdasági válság miatt – a lap a spanyol vállalat egy másik magyarországi beruházásával kapcsolatban írta ezt.

A Grupo Milton Pécsen vásárolt egy stratégiai ingatlancsomagot, ám még mindig nem utalta át a városnak a január közepéig esedékes utolsó, 1.3 milliárd forintos részletet. A cikk szerint a spanyol székhelyű cég annak ellenére nem fizet, hogy a baranyai megyeszékhely teljesítette a szerződésben vállaltakat.
A lap úgy tudja, hogy a Grupo Milton jelenleg jogi fogódzókat keres, s azt kutatja, hol hibázott az önkormányzat, s vannak-e olyan pontok, amelyek mégsem teljesültek"

Ez nem a "mi" sarunk szerintem
Köszi! ...persze később már láttam lejjebb isjavascript:smile(document.frmmsg.body,'18');
document.frmmsg.body.focus()
javascript:smile(document.
frmmsg.body,'18');document.frmmsg.body.focus()
jaja, én is olvastam... az a baj, hogy ez ilyen tipikus... annyira ködösít mindenki, mellébeszél, vetít, közben meg lejáratják nem csak a motorsportot, hanem minden magyar szervezésű sportrendezvényt is.. az a baj, h ennek következményei lehetnek a későbbiekben, mert a nagy nemzetközi sportszervezetek meggondolják, h vajon mennyire szavahihető egy-egy magyar sportrendezvény szervezőgárdája, mennyire hitelesek az előzetes ígérgetések...
SziasztoK!
Tudtok valamit arról, hogy valamilyen TV csatornán követhető lesz-e a Moto GP?
Elmaradhat a Magyar Nagydíj!
2009. Február 9. 22:18

Hétfő este szinte bombaként robbant a hír, melynek értelmében elmaradhat a szeptember 20-ra tervezett Magyar Nagydíj. Hivatalos bejelentés még nem történt az ügyben.

A külföldi internetes hírforrás, a Motorcycle News értesülései szerint bizonytalanná vált, hogy megrendezik-e 2009. szeptember 20-án a Balatonringen a Magyar Nagydíjat.

Ugyan még hivatalos bejelentés nem történt, de az oldal úgy tudja, hogy a múlt héten Sepangban megtartott teszten járt több tisztségviselő is, akik úgy fogalmaztak, hogy valószínűleg elmarad a verseny. A Balatonring – amely Shanghai-t szorította ki a naptárból - építési munkálatai még tavaly szeptemberben kezdődtek és novemberben megtörtént a hivatalos alapkőletétel is. Sokan a gazdasági világválságra gyanakodnak, aminek hatása elkerülhetetlen a világ egész részén. A tervek alapján a Balatonringet mintegy 200 millió euróból építi meg a spanyol Sedesa befektetői csoport és 150 ezer néző befogadására lesz képes.

Amennyiben törölnék a futamot, úgy már csak 17 maradna a 2009-es versenynaptárban, de egyelőre semmilyen konkrétumot nem közöltek még. Sokan azt szeretnék, ha ebben az időpontban a portugáliai Portimao-ban rendeznének versenyt, de ez túl közel lenne az estoril-i futamhoz, amit október 4-én tartanak.
tekej lejebb egy kicsit ok
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy melyik csatorna fogja idén közvetíteni a GP-t?
Igazatok lehet az F1-re is azé nem mentem mert kisebb vagyon.
Ok irány Brno ott tudom mi vár rám és viszonylag elfogatható áron.
Ha úgy alakul csatlakozunk egy páran.
Yamaha motogp sajtóprezentáció napi bővítéssel és hamarosan az összes eredeti videóval itt. www.gpmotogp.hu
remélem színvonalasabb lessz mint tavaj
M1
Ki fogja közvetiteni a versenyeket?
Eddig is BRNO-ba jártunk, ezután is oda fogunk!
Lehet. Ha f1-et vesszük alapul és az ott fellelhető árakat kelleni fog egy tisztes fizetés hogy az ember jól érezze magát. sajna
Arra gondolok , h a Balatonringi gp futamon valszeg nemúszom meg a pálya melleti büfében a kajcsizás-sörözést1-2 ezerből , ugy mint Brnoban.
Csak nem a több száz-ezer forintos kávéra és a fél millás borokra gondolsz amiket a gyanutlan turistáknak izmos nagydarab emberkék értékesítenek? Ezek az igazán jo reklámok a mi kis lehervadt turizmusunknak.
minden
Itt nemhiszem ,h lesz olcsónmegúszós bulizós kempingezés , mert ebben a retek országban a lehúzásról szóll