Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem is lehet vita tárgya
motogptv.hu ott a fizetős csatorna ikonra kattintasz, értelemszerűen a kép alján kéri a kódot, beírod és leok-zod.
Sziasztok!
Vettem egy Mindenmotor újságot és volt benne egy motogp tv-hez kártya amivel ingyen lehet nézni a futamokat élöben.ennek elvileg 8000 ft az értéke. másnak is volt ilyen az újságában vagy netán ez vmi nyeremény? Ha vki tudna segiteni hogy hogy a fenébe tudom ezzel megnézni a futamokat megköszönnném.
Pontosan.
Én még kicsit csúsztattam volna
Na végre valaki ért engem is !
Szerintem arra gondolt, hogy Rossinak a jobb csuklója maga az elektronika, ami van olyan jó, mint a Ducatié. Ha jól értelmeztem.
Azért az kérdés, hogy akkor sem Capirex sem Melandri miért nem tett le vele az asztalra semmit? Vagy csak Stonernek olyan jó a motorja?
Azon túl hogy itt mindenkit elpicsázna még egy szabadkártyás is, Stoner veszettül megy. Most is az történt, ami ezt mutatja: elment a tapadás elől. Nem csak hirtelen túldönötte, sztem simán 70° körül dönött, ezt még a BT sem bírja, ezen nem segít semmilyen elektronika. 2-3 évvel ezelőtt azért szurkoltam Capirexnek (is), mert az 1000-es Duki veszettül dobálta magát alatta: nagyon vad látványt nyújtott és néha-néha még szép eredményeket is elért vele. Stoner arról a motorról úgy esett volna le mint szőke nő a műbikáról 2-es fokozaton...
Tény, hogy most a GP8 a legerősebb motor a mezőnyben, abban van a legjobb elektronika, azon (is) a legjobb gumi van. Kezd bejönni az, amit egyik haverom mondott év elején: majd meglátjuk mit mutatnak Stoner, Pedrozsi, ha nyomás alatt lesznek: a rutint nem lehet pótolni számítógéppel. Rossi nagyságát mutatja, hogy már a 3. generációs nagykategóriás vason szerez VB címet és a számtalan rekord, amit beállít (Capirex regébben nyomja és mégis...).

Sajnos a MotoGP kezdi a '90 évek eleji Forma-1 szintjét mutatni. Túlelektronikázott technika, nem jön ki a vezető tudása, túl sok múlik a technikán, a számítógépeken. Nem kellene ezt az irányt erőltetni, mert hosszútávon káros a versenynek, a sportágnak.
A Ducati TC legjobb,nem a Yamaháé.
Pont hogy Stoner van előnyben,állandóan nyélgázt ránthat a kanyarkimenetnél.Rossi sokkal finomabban kezeli gázmarkoltot.
Azért nem véletlen a sok perecelés amit Stoner előadott 2007 előtt.Ott nem volt neki TC...
Szóval a Ducati annyira jó,nem Stoner annyira zseniális.
Rossi 75 ponttal húz! Nem kedvelem nagyon Pedrosat de már csak három pontot kell lefaragnia és vb 2.
Hali
Az Amcsi futamon rossi csak fel tartotta, és az idegejire ment és szerintem ezért esett el Stoner. Viszont ezt Rossinál nem csinálja senki jobban és ez benne van a motor versenyben.
Valoszinüleg Rossi kezében jóbb kipörgésgátló van mit a fiatalok motorelektronikájukba. ez nem marad igy a jövőben
Nem csodálkoznák ha Stonernél meg majd kiderülne, hogy családi baj van vagy valami magán jellegü dráma.
Tehát modositok 2 esés az élről 1 másodikról.
üdv
A Ducati a legjobb motor-gumi-elektronika csomag a mezőnyben(és szerintem a legszebb is).
Stoner viszont nagyon messze van tudásban a Dokitól.
Azért az amcsi futamon nem sokat volt az első helyen, és cáfolj meg, ha tudsz, de én azt mondom Rossi mögül esett ki. Valóban jó, sőt.. De a fél sec szinte minden futam előtti edzéseken kicsit durva, és ez máris felveti a kérdést, hogy mekkora szerepe van a pilótának ebben.
Harmadjára esik el az élről!
De még így is zseniális ahogy mototrozik Stoner.
Rossi meg a világ legjóbbja volt, meg lehet hogy lesz is!
Meg ki is jön neki a lépés!
Ez nem Rossi fórum, és nem is mondtam, hogy Isten, de többre tartom, mint Stonert.
A mai futamról annyit, hogy az edzések eredményeit figyelembe véve, több, mint körönkénti fél másodperces előny tudatábn elég lúzerség elesni az élről...
...másodjára.
Én nem kértem, te kezdted.
Emlékeztetőül: "Bocs de nekem nincs hosszú i betűm!Én kérek elnézést!"
Na jó,elég volt,nem off-olom az oldalt,Rossi az Isten ti pedig Királyok vagytok!
Hadd ne magyarázkodjak pont neked!
Biztos voltam benne.
Bocs de nekem nincs hosszú i betűm!Én kérek elnézést!
Írni!