Nekem most bejött....megtudtam nézni. Hozzáteszem Én fizettem érte vasárnap (nem jött be az oldal) most meg ingyé leadják? Akk miért is fizettem? Nagy szar volt a minőség amúgy.
A motogptv tegnap este sem jött be, pedig fél órát próbálkoztunk vele . Ebből okulva ma már ötkor elkezdtem nézni az élő képet, és kifogástalanul működött eredményhirdetés után lőttem ki . A párom viszont hétkor próbált belépni, de már neki nem működött az oldal ...
Mivel fizetős, nagyon nem ártana, ha csinálnának valamit a következő versenyre, és nem a sűrű elnézéskérésekre gondolok .
Uram, biztos lehetsz benne, hogy nem hagyjuk szó nélkül! Ha ingyen lenne ilyen nézhetetlen, akkor nem lenne okunk a panaszra, de mivel sokan sokat fizettek érte, ez valóban felháborító!
Sziasztok!
Nekem sem jött be a motogp-tv,ez röhej,Kíváncsi vagyok most milyen magyarázatot fognak kitalálni? Külföldi oldalakon INGYEN lehet nézni igaz semmit nem értettem belőle.SZEMÉTSÉG!
Üdv.:Mindenkinek
Nektek sen jön be ez a SZ.. www.motogptv.hu ?
Én is előfizettem egész évre és már az első futam sem nézhető!
Hogy merik ezek ezt a F.. szolgáltatást pénzért adni?
Valaki illetékes ember ( Pl.: motorrevűtől, superbike-től, ...) a fejükre koppinthatna!
Én egyébként már kértem vissza a teljes előfizetési díjat!
ezt nem hiszem el..
nézni akarom a gp-t..de e helyet szkander van meg foci..a kurva annyukat..
a regisztrállással meg kitörölhetem a seggemet,az internet explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot..
nyugtasson meg valaki,és tegyétek fel az upprtorrentra..
köszi
GP - Katar
Jó szórakozást!