A tervek szerint nagy szintkülönbség nem lesz benne,
ezért a könnyűszerkezetes lelátókról elég sokat lehet
majd nézelődni. A jegyek árazása pedíg a Brno és a
hazai F1 viadal jegyárai körül/között lesz szerintem...
Én maradok a tv-nél, viszont gondolom itt is lesznek
majd nyíltnapok, amire ki akarok majd menni de csak
ha nem kerül többe mint a H.ringes...
Hát ja, lehet az segítene! Amúgy szerinted milyen lesz a pálya?Mert a terveken úgy néz ki inkább csak épített tribünök lesznek.Emiat érdekelnének a jegyárak is.
Olyan szívesen végignézném az idióta folyamatos pofázás nélkül... Ez a két szerencsétlen még akkor sem bír elhallgatni egy pillanatra sem amikor onboard van... Fordítva vették be a hashajtót.
Az eurosport az nézhetetlen. 10 percenként 3 perces reklám, lemaradunk a lényegről. Az a két majom meg jön a hülye játékukkal egyfolytában, menet közben belekezdenek vmi mondókába, hogy kicsit átíveljék a kevésbé eseménydús köröket, csak az a baj, hogy közben nem veszik észre, hogy előzés történt. Ha történi vmi, azt közlik, kb úgy, mnt ahogy az ember receptet olvas fel. Az m1-es antennafülű emberke legalább beleéli magát, és hülyeségeket sem szokott mondani.
Apróságok.De tényleg!Picit lehetett volna részletesebb, mint az eusporton(háttér infok,riportok,stb...)illetve ha már akkor legyen élöben.Tudom én nem lehetek ott de annak van vmi varázsa!De azért jó volt!
Idén az Aspar elég gyér,és még peches is.
ezért a könnyűszerkezetes lelátókról elég sokat lehet
majd nézelődni. A jegyek árazása pedíg a Brno és a
hazai F1 viadal jegyárai körül/között lesz szerintem...
Én maradok a tv-nél, viszont gondolom itt is lesznek
majd nyíltnapok, amire ki akarok majd menni de csak
ha nem kerül többe mint a H.ringes...
Nem tudja valaki miért doktor Rossi?
Akkor zeng ám igazán a ház nálunk!
Akkor Te nem az angol verziót(Eurosport) nézed...
Tud valaki új képet az építkezésről?
Szerintetek elkészül a tervezett időpontra?
Kinézhetsz Te is!
Bár nekem a verseny kicsit áttekinthetőbb/izgalmasabb a tv-ben
Kíváncsiság képpen kérdem?