onroad.hu
pozíció
főoldal- Motor- Hírek- Brad Pitt álma Valentino Rossiról
információ
2008 október 16
BRAD PITT "VALLOMÁSA" ROSSIRÓL:
- Mindketten a nyilvánosság előtt élünk. A mai világban ritkán vannak az embereknek igazi hőseik, de nekem van egy, akit mindenki elé helyezek. Ő Valentino Rossi. Mindent megadnék, hogy olyan lehessek, mint Ő! Mindig hűvös, olyasfajta nyugalommal rendelkezik, amely már-már nem is emberi. Simán megcsinálja a lehetetlent! Úgy néz ki, mintha egy 30 kilós emberke lenne, közben meg hiba nélkül karcol az aszfalton. Amikor motorozik, az olyan, mintha táncolna, szinte költészet, amit művel! - áradozott a színész, akit kétségkívül elvarázsolt a Doktor Úr tehetség
Tavaly volt a bemutatkozó éve a 800 köbcentis MotoGP gépeknek, mely óta 34 versenyt rendeztek meg. Az öt motorgyártó között egy statisztikát állítottak fel, miszerint ki szerezte a legtöbb győzelmet, dobogós helyezést és első rajtkockát. Az alábbiak szerint a következőképpen alakult a gyártók közötti versengés a Maláj Nagydíj előttiig.
1. Ducati: 16 győzelem - 31 pódium - 13 pole pozíció
2. Yamaha: 13 győzelem - 32 pódium - 13 pole pozíció
3. Honda: 4 győzelem - 27 pódium - 7 pole pozíció
4. Suzuki: 1 győzelem - 11 pódium - 1 pole pozíció
5. Kawasaki: 0 győzelem - 1 pódium - 0 pole pozíció
Talán azért,mert az áttételek a váltóban és a végáttétel is mind pályánként változik.
De korábban olvastam,hogy Edwards SBK Hondája 2.8 alatt van százon és 6.0 alatt 200-on,de ez is egy egyedi beállítás volt.
Helló mindenkinek!
Érdeklödni szeretnék hogy a moto gp motorok a legnagyobb köbcentisek a király kategoriások menyi idö alatt gyorsulnak álló helyzetböl 0-100 km/h-ra 200 ra és 300km/h -ra mert nagyon érdekelne ez az adat és sehol nem találom meg öket....
Iminek fel van adva a lecke az utolsó 3 futamra, mert ha így sem ér el semmilyen épkézláb eredményt akkor nem tudom mit fog kitalálni hogy miért nem sikerült. Meg arra is kíváncsi leszek az új gyerek mit alkot az ő régi motorjával. Ahogy elnézem jobban ment vele elsőre mint Imi szokott...
Most vettem a fáradtságot, h visszaolvassam az összes kommentet március 9-ig. Akinek van 30 perce, tegye meg érdemes. A sok Rossi ellenes maki vergődése mosolygerjesztő.
Háháháháhááháh, ki éri utol Stonert, Lorenzo mért veri Rossit, mert jobb ugyebár stbstb. Hát röhögnöm kell bazeg.
Forza Rossi! Hajrá Talma!
Egy kis érdekesség:
Ő az egyetlen, aki ötféle géppel tudott nyerni: 125 köbcenti, 250, 500, a Moto GP 1000-es és a jelenlegi 800-es motorjával is. 70 sikere rekord a királykategóriában.
pozíció
főoldal- Motor- Hírek- Brad Pitt álma Valentino Rossiról
információ
2008 október 16
BRAD PITT "VALLOMÁSA" ROSSIRÓL:
- Mindketten a nyilvánosság előtt élünk. A mai világban ritkán vannak az embereknek igazi hőseik, de nekem van egy, akit mindenki elé helyezek. Ő Valentino Rossi. Mindent megadnék, hogy olyan lehessek, mint Ő! Mindig hűvös, olyasfajta nyugalommal rendelkezik, amely már-már nem is emberi. Simán megcsinálja a lehetetlent! Úgy néz ki, mintha egy 30 kilós emberke lenne, közben meg hiba nélkül karcol az aszfalton. Amikor motorozik, az olyan, mintha táncolna, szinte költészet, amit művel! - áradozott a színész, akit kétségkívül elvarázsolt a Doktor Úr tehetség