Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

onroad.hu
pozíció
főoldal- Motor- Hírek- Brad Pitt álma Valentino Rossiról
információ
2008 október 16
BRAD PITT "VALLOMÁSA" ROSSIRÓL:
- Mindketten a nyilvánosság előtt élünk. A mai világban ritkán vannak az embereknek igazi hőseik, de nekem van egy, akit mindenki elé helyezek. Ő Valentino Rossi. Mindent megadnék, hogy olyan lehessek, mint Ő! Mindig hűvös, olyasfajta nyugalommal rendelkezik, amely már-már nem is emberi. Simán megcsinálja a lehetetlent! Úgy néz ki, mintha egy 30 kilós emberke lenne, közben meg hiba nélkül karcol az aszfalton. Amikor motorozik, az olyan, mintha táncolna, szinte költészet, amit művel! - áradozott a színész, akit kétségkívül elvarázsolt a Doktor Úr tehetség
Akkor valamit elnéztek
Ndúró!A HRC mérnökök szerint Dani-nak magasabb szintű műszaki inteligenciája van.
Hajjra Kawasaki!
Tavaly volt a bemutatkozó éve a 800 köbcentis MotoGP gépeknek, mely óta 34 versenyt rendeztek meg. Az öt motorgyártó között egy statisztikát állítottak fel, miszerint ki szerezte a legtöbb győzelmet, dobogós helyezést és első rajtkockát. Az alábbiak szerint a következőképpen alakult a gyártók közötti versengés a Maláj Nagydíj előttiig.

1. Ducati: 16 győzelem - 31 pódium - 13 pole pozíció

2. Yamaha: 13 győzelem - 32 pódium - 13 pole pozíció

3. Honda: 4 győzelem - 27 pódium - 7 pole pozíció

4. Suzuki: 1 győzelem - 11 pódium - 1 pole pozíció

5. Kawasaki: 0 győzelem - 1 pódium - 0 pole pozíció
És akkor még ott van Vale is,meg Lorenzo...
Szegény HRC ...
Ha a Kentucy kid összemelegszik a Ducatival, ezek nagyon be fognak égni.
Egyetértek.
Puig elég gusztustalan,remélem Dovi nem hagyja majd magát és elkeni e törpe száját.
Talán azért,mert az áttételek a váltóban és a végáttétel is mind pályánként változik.
De korábban olvastam,hogy Edwards SBK Hondája 2.8 alatt van százon és 6.0 alatt 200-on,de ez is egy egyedi beállítás volt.
ki akarod hívni rossit?
Helló mindenkinek!
Érdeklödni szeretnék hogy a moto gp motorok a legnagyobb köbcentisek a király kategoriások menyi idö alatt gyorsulnak álló helyzetböl 0-100 km/h-ra 200 ra és 300km/h -ra mert nagyon érdekelne ez az adat és sehol nem találom meg öket....

válaszotokat nagyon köszi...peti
Hm. Mi lett volna, ha Toseland nem tartja fel a fél verseny alatt? A kiscsávó lehet megint elesett volna annyira felidegesíti...
Rossi ismét megmutatta, hogy nem szarral gurigázik..... Igaz Stoner nyert, de Rossi amit tolt.....
Szép volta talma!
Iminek fel van adva a lecke az utolsó 3 futamra, mert ha így sem ér el semmilyen épkézláb eredményt akkor nem tudom mit fog kitalálni hogy miért nem sikerült. Meg arra is kíváncsi leszek az új gyerek mit alkot az ő régi motorjával. Ahogy elnézem jobban ment vele elsőre mint Imi szokott...
Ja,majdnem elfelejtettem:GOOOOOOO VALE!
Hát igen,a kihívói(Stoner,Pedrosa,Lorenzo,Hayden) összesen nem nyertek annyi VB-t mint Vale.
Most vettem a fáradtságot, h visszaolvassam az összes kommentet március 9-ig. Akinek van 30 perce, tegye meg érdemes. A sok Rossi ellenes maki vergődése mosolygerjesztő.
Háháháháhááháh, ki éri utol Stonert, Lorenzo mért veri Rossit, mert jobb ugyebár stbstb. Hát röhögnöm kell bazeg.
Forza Rossi! Hajrá Talma!
Minden elismerés! Kíváncsi leszek ki tudja űberelni,de valószínűleg senki!
Spékeljük meg még ezt azzal, hogy az 1000cm3-en belül 2 félével.
Egy kis érdekesség:
Ő az egyetlen, aki ötféle géppel tudott nyerni: 125 köbcenti, 250, 500, a Moto GP 1000-es és a jelenlegi 800-es motorjával is. 70 sikere rekord a királykategóriában.
Rossi a király,már ha valakinek voltak kétségei...