Sziasztok.
Camping a király akkora bulit még nem láttam remélem idén a Balatonringen táborozunk.
Tényleg tudtok róla valamit hogy áll én az alapkőletételnél leragadtam.
2 nagy szántón van kialakítvaa kemping szóval kell jó kis matrac is, meg sok sör:D kaja van reggeli menü meg minden, wc mobil (már igénytelen az első este) de van kicsit normálisabb is de ott mindig sor van.
7végén megmondom mi melyikbe szoktunk menni, ha érdekel, sok magyar szokott lenni.
ja és ha nem akarsz gyalogolni akkor ingyen busz visz fel a főbejáratig.
Ha valami még érdekel kérdezz nyugodtan!
Csakis KEMPING!
Elsőre baromi nagy élmény! Amikor jó idő van akkor brutál!
Tavaly ugye 3 napot sátoroztunk esőbe és hidegbe, de nem csalódtunk... motorok bömböltetése, tüzijáték(1-2 vízszintesen ellőve ) blokk kiszedve, 30 cm es leömlőkkel felszerelve egy állványra..
szóval Kemping! én azt mondom! csak úgy pakolj ha szar idő lesz akkor mocskos hideg tud lenni főleg ha átáztál.. :)
Sziasztok. Idén van szerencsém brnoba végig nézni a nagyokat, tudna e nekem valaki tanácsot adni hogy hol érdemes aludni mert még nem voltam. Nem baj ha költségkímélő! köszi
Tegnap még vigan pózolt vadonatúj motorja mellett, ma pedig saját otthonában szenvedett sérülést Valentino Rossi. A csapat tájékoztatása szerint, csütörtökön döntik el, hogy részt vesz a sepangi teszten.
A világbajnok Valentino Rossi egy nappal azután, hogy csapata, a Yamaha bemutatta 2009-es motorját, egy üvegasztalba esett saját, olaszországi otthonában.
Az olasznak a bal keze és a bal lába sérült meg, egészen pontosan elvágta a gyűrűsujját és a talpát. Ezt követően egyből korházba ment, ahol néhány öltéssel összevarrták a sebeit. A sérülése szerencsére nem súlyos, de azt egyelőre még nem tudni, hogy motorra ül-e a héten sorra kerülő sepangi teszten. Egy biztos, Rossi mindenképpen elrepül Malajziába, ahogy tervezte, és majd csak csütörtökön döntenek folytatásról.
Talmácsi Gábor nyilatkozata:
„Szerencsénk volt, hogy csak délután kezdett esni az eső, hiszen így minden, számunkra még kérdéses beállítást megoldottunk! Talán még ennél is tudtam volna gyorsabb lenni, ha az utolsó körben nem kezd esni, de ezzel az eredménnyel is nagyon elégedett vagyok. Mióta a 250 cc-s géposztályban tesztelek nem csak a mai, hanem az eddigi próbák leggyorsabb idejét futottam az új motorral. Így kapcsolatunk arra is megérett, hogy ne csak egy RSA 250 legyen, hanem eddigi szokásainkhoz híven nevet válasszak neki, ami, természetesen csakis női név lehet. A döntést a csapattal közösen hoztuk meg, a név pedig már fel is került a motorra: Viktória, azaz Viki. Nem véletlen a választás, hiszen a szó eredeti jelentése győzelem, aminek az erejében nemcsak bízom, de hiszek is.”
Én is nagy GP rajongó vagyok pár éve folyamatosan követem 2x voltam Brnoba nagyon állat volt remélem idén itthon szurkolhatok élőben. Talma elég jól megy második nap 3 hej. Imi pedig gyenge mint a harmat talán lesz idén is annyi kieső, hogy szerezzen pontot, de ha az én apámé lenne egy ilyen alakulat én is ezt csinálnám egy légtérbe Rossival mindent megér.
Bautista 1.44.351 – 61 kör
Luthi 1.44.675 – 44 kör
Wilairot 1.44.928 – 41 kör
Aoyama 1.44.978 – 56 kör
Talmácsi 1.45.361 – 44 kör
Di Meglio 1.46.351 – 39 kör
De Rosa 1.46.425 – 49 kör
Pesek 1.46.500 – 34 kör
Mától ismét a teszteléseké a főszerep: a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 kcm-s kategóriájában nyolcan gyakoroltak a jerezi pályán. Talmácsi Gábor az ötödik helyen végzett, egy másodperccel volt lassabb a leggyorsabb Bautistánál.
Camping a király akkora bulit még nem láttam remélem idén a Balatonringen táborozunk.
Tényleg tudtok róla valamit hogy áll én az alapkőletételnél leragadtam.