Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tud valamit
Ezt musztáj felraknom ide.kisfiúnk benevez az új "kis Rossi" címre:)))
Aranybogár te kevered a MotoGp-t a GP250-el.
Inkább a kitalálója elmeállapotát kérdőjelezi meg
"Az összes változtatás közül a legfontosabb ugyanakkor, hogy a nagydíjak leintésétől számított 60 percen belül bármelyik csapat vételi szándékot nyilváníthat ki akármelyik vetélytársának blokkjára, ráadásul az adás-vételnek egy újabb órán belül meg is kell történni. Az ár fix 20 000 euró, és amennyiben egy csapat megtagadja az eladást, az azonnali diszkvalifikálást von maga után. Ez utóbbi szabály láttán könnyen el tudjuk képzelni, hogy az istállók motorfejlesztő részlegénél hogyan fogadják a most bejelentett szabálymódosításokat."
Ez azért már nevetséges
Egymas mellett beszeltek el. A Honda valoban sok penzt olt a pneumatikus cuccba, csak eppen rohadtul nem sikerult vele utolerni a Yamahat, a Ducatit meg plane. Ilyen ertelemben nyugodtan bulizgathattak, mas eselyuk ugysem volt.

A motorepites es a fejlesztes minden nezetevel szoges ellentetben allnak majd az uj szabalyok igy nem lehet versenytechnikat epiteni...

Amit foleg nem ertek, hogy miert a 4 hengeresnek van a legmagasabb fordulat limit es miert a 2 hengeresnek a legkisebb? Igy kar volt kiirni a 2 es 3 hengeres tendert, minden motor negyhengeres lesz (ami nem baj persze). Valamit vagy rosszul ir a cikk, vagy nem tudom, de en nem ertem. Vegso opcio az lehet, hogy esetleg azert nem ertem, mert hulye vagyok.
Szerintem is azért dobhatják ki a legújabb pnematikus szelepvezérlésüket, meg szerintem is azért fejlesztették, meg tesztelték nem kevés pénzért, hogy kiharcolják maguknak, hogy ezek legyenek......
Csak kibulizta a honda ami neki fekszik(600 4t a 250 2t helyett)
hát ezt qrva jo volt ujra végignézni
M.Pasini aláírt a Team Toth-hoz.
akkkor hol latjuk a 2009es szezont ?
Köszi szépen!
Ha küldök egy kazit át tudod másolni?
Csá!
Van rá valamilyen mód, hogy nekem is meglegyen?
Köszi
nekem meg van VHS en
Helló Mindenki!
Az lenne a kérdésem, hogy meg van-e valakinek valamilyen úton-módon a MotoGp 2008 Laguna Seca futam?
Köszi ! Sziasztok

Valentino Rossi főmérnöke, Jerry Burgess úgy gondolja, hogy az egybeszállítós gumirendszer nem fogja lelassítani az olasz versenyzőt, aki véleménye szerint még inkább dominálni fog az egységes abroncsokon a MotoGP-ben a 2009-es idényben.
Kép a cikkhez: Burgess: Rossi nem fog belassulni az új gumikon
Szólj hozzá a cikkhez!
Bár a széria kereskedelmi jogait igazgató Carmelo Ezpeleta éppen azért szorgalmazta az egybeszállítós rendszerre való áttérést, hogy csökkenjenek a versenyzők közötti különbségek, Burgess szerint az egységes abroncsokkal is Rossi lesz az, akit el kell verniük a többieknek.
"Carmelo megpróbál mindent meghangszerelni, még a látványt is, azonban a probléma az, hogy Valentino jobb és mindig is jobb lesz" – mondta a Yamaha mérnöke a Motosprintnek.
"Casey (Stoner), és Dani (Pedrosa) nincsenek egy szinten vele, így olyan szabályokat hozni, melyek a mezőny kiegyenlítését hivatottak szolgálni, teljesen haszontalanok. Mindig is Valentino marad az elsőszámú versenyző."
Helló lányok!
Keresem a 2007 év utolsó (valenciai) Gp versenyeinek eurosportos közvetítésének felvételét. Természetesen mind a 3 kategória kellene, de ha v.kinek csak a világbajnokunk születésének versenye van meg azzal is beérem. Cserébe bármelyik 2006, 2007, 2008 évi felvételt adom, akár többet is. Szivesen meg is veszem a másolatot, ha másképp nem megy.
Én hülye valakinek kölcsön adtam és nem emlékszem kinek. Persze nem jelentkezik magától.
Kösz előre is bárkinek!
azért gp menőnek lenni sem olyan tuti Edwardsnak pl nincs hol aludnia