ki az a Rossi?
egyébként gratulálok én is neki,de a többiekkel ellentétben Talmát sem hagynám ki!
valaki tud vb állást 125ccm-ben a mostani versennyel?
Ki minden idők legjobbja?
Erre a kérdésre próbált választ adni Michael Doohan az ötszáz köbcentiméteres kategória ötszörös (1994, 1995, 1996, 1997, 1998) világbajnoka.
"Minden érának megvan a maga bajnoka, azonban egyre inkább úgy gondolom, hogy Valentinorol már csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Volt világbajnok 125-ben, 250-ben, 500-ban, a MotoGP 990 köbcentiméteres érájában és nagy valószínűséggel most is az lesz a nyolcszázasok között. Úgy hiszem, ha tudja tartani jelenlegi formáját, akkor még fog egy pár világbajnoki címet szerezni."
Doohan a maga 54 futamgyőzelmével az örökranglista harmadik helyén áll. Őt egyedül Giamoco Agostini (68) és Valentino Rossi (69) előzi meg.
"Valentino minden kétséget kizáróan megkaphatja a legjobb jelzőt a maga korában. Véleményem szerint már az sem lenne túlzás, ha minden idők legjobbjának kiáltanák ki, azonban mint azt tudjuk, még mindig van olyan statisztikai mutatója Agostininek, ami jobb Rossiénál. Gondolok itt a világbajnoki címek számára és a pályafutása során elért összes győzelem számára."
valamit kéne baszni magukkal a kesztyügyártóknak! Ez nem igaz hogy mindenki csukló törés miatt OFFos! Szétbassszák a csuklojukat, azt a fejükön kivül a legfontosabb eszköz a motorozásban!
Év elején körberöhögték Rossit, mert 5-ik lett, még Dovi is megelőzte. Ma megmutatta a Doktor, hogy nem szarral gurigázik, Stonert pedig a végén még majdnem Spies is bekajálta. Hayden végre villantott, tetszett, ahogy ment, bár a vb címét szerintem csak az amcsik ismerik el, Lorenzo magára talált, ezt bizonyítja az előző 2 futama, Doviziosonak kellene egy ütős gép, én bírom a srácot. Jó kis meccs volt, akár következő futamon bajnokot avathatnak. Forza Rossi!
Bakker... De törött csuklóval is versenyez, most olvastam, hogy a kórházba viszik a kuplungkart és ott alakítják olyanná, hogy így is tudja kezelni Nem semmi.
2. Simone Corsi 176
3. Stefan Bradl 167
4. Talmácsi Gábor 165
egyébként gratulálok én is neki,de a többiekkel ellentétben Talmát sem hagynám ki!
valaki tud vb állást 125ccm-ben a mostani versennyel?
HAJRÁ STONER!
http://motogphirek.hu/?cell=news&func=show&mod_news_id
=7580&PHPSESSID=d5e692749e96e5d465a16de427e0de1d
Erre a kérdésre próbált választ adni Michael Doohan az ötszáz köbcentiméteres kategória ötszörös (1994, 1995, 1996, 1997, 1998) világbajnoka.
"Minden érának megvan a maga bajnoka, azonban egyre inkább úgy gondolom, hogy Valentinorol már csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Volt világbajnok 125-ben, 250-ben, 500-ban, a MotoGP 990 köbcentiméteres érájában és nagy valószínűséggel most is az lesz a nyolcszázasok között. Úgy hiszem, ha tudja tartani jelenlegi formáját, akkor még fog egy pár világbajnoki címet szerezni."
Doohan a maga 54 futamgyőzelmével az örökranglista harmadik helyén áll. Őt egyedül Giamoco Agostini (68) és Valentino Rossi (69) előzi meg.
"Valentino minden kétséget kizáróan megkaphatja a legjobb jelzőt a maga korában. Véleményem szerint már az sem lenne túlzás, ha minden idők legjobbjának kiáltanák ki, azonban mint azt tudjuk, még mindig van olyan statisztikai mutatója Agostininek, ami jobb Rossiénál. Gondolok itt a világbajnoki címek számára és a pályafutása során elért összes győzelem számára."
dp77847br
Hajrá Talma
_news_id=7516
Talmát holnap reggel műtik,japánra elméletileg harcrakész.
Szeretném még látni az "Jó öreg" Gibernaut a MotoGP ben.
Az időmérőn Hayden is Driftelt egy nagyot.
Jövőre a Ducattival remélem arat.
Üdv.BoB.
HAJRÁ TALMA!