Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Airoh Fire Fox uj 54000 S méret
3db krossz gumi eladó 2db hátsó 1db elsó 21es és 19es méret...ára 9200ft v krossz szemcsire cserélhetö..email ise07@freemail.hu
hello. nem tudja megmondani valaki h egy újjabb YamahaYz váltótengelyének az átmérője mekkora mert nekem egy régebbi tipusú van. 92'es elvileg, és csak 96'ostól lehet váltókart kapni és hogy az jó lenne-e rá...
Erre minden motorost,nézöt várunk!
Sziasztok !
Amatőr és profi ,licences és nélküli versenyzőket keresek ERDÉLYI
versenyre szeptember végére! 50,65,85,125,250,és egyéb kategóriákban! A buli 4 napos!
kit érint a dolog írjon: motorostura@citromail.hu
06303382289 Nevezés a helyszinen. Jelentkezés Szept 01 ig
Manó Kaposvárról
Köszi srácok!
én ezt nem hagynám ki ha most lenne 50ropi feleslegem! igaz tapasztalatom nincs FOX bukóval de NEVE az van!

http://www.kepesmotor.hu/kross...
Ezért az árért bármi jó minőségű lesz. Nekem Bell van Parilla 45000 ezt merem ajállani 3 hete fejest ugrottam a pályára a sild eltört de a sisak kifogástalan.
Sziasztok! Új cross bukót szeretnék venni, kb 50-60000-t szánok rá. Tudnátok olyan márkát mondani amelynél nem a nevet és a szépséget kell megfizetnem hanem a strapabíró minőséget? Köszi!
honda08.Dulai Karcsi kéret a szamodat.motorozás ügyben.ird le,dirtpark utan érdeklödik
honda08.Dulai Karcsi kéret a szamodat.motorozás ügyben.ird le,dirtpark utan érdeklödik
jó állapotú szinte hibátlan no fear cross nadrág és mez 20ért eladó
Méretváltás miatt eladó jo áll krossz gumim e-hátsó..metzler -dunlop 80/100/21 ill 100/90/19 postán is email:cross04@freemail.hu
üdv!
keresnék egy husqvarna or 390-hez kapcsolási rajzot de leginkább teljes leírást. nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget
Szerintem lényegi árkülönbség nincs a típusok között.Ha krosszozol, nem ezen fog múlni.
siasztok

valaki megtudná mondani nekem h egy 125ös cross (mittomén vmi 10 évesé) mennyibe fáj? ami kötelező.. tehát dugó gyűrű hajtókar stb.... melyik típusba a legolcsóbb?
köszi
Köszi!
http://www.nyaripalse.hu/ de ezen az oldalon többet is megtudhatsz. Ha lesz TS akkor szerintem én is ott leszek és indulok remélem:)
95 -ös benzim maximális..nincs köze a hidegen ill melegen inditáshoz...szelepállitás..lapka bele és kész 380ft /db...
Köszi! Ha esetleg tudsz majd pontosabbat, lesz e vagy mégsem MX azt megköszönném! Én annyit tudok, hogy Pro és TS is ott lesznek elvileg.
Mily kegyetlen a sors Motorsport VÉGE! Remélem még visszatérek, addigis ahogy csak tudok eljárok versenyekre, mint néző és a tesztnapokat várom besózott seggel
Igen lesz verseny nyáregyházán augusztus 16.-án... Quad biztos de hogy motocross lesz-e abban nem vagyok olyan biztos. A plakáton ugy van meghírdetve,hogy lesz az is...
Illetve Nyáregyházán?
Sziasztok! Tényleg lesz MX verseny Augusztus 16-án Nyársapáton? A versenynaptárban Október 25-e volt kitűzve! Mi lesz ezzel az időponttal?