Gyulán
Július 22. 23. 24. Borka edzés !
Érdeklődni és jelentkezni Szilágyi Attilánál a 70.5555566 számon.
Augusztus 01.-én Keletkupa gyulai fordulója .
Augusztus 02.-én Junior MX2 , 50-65 ccm bajnokság gyulai forduló.
Jól előkészített pályán színvonalas versenyek !
Olcsó szállást tudunk intézni a pályától 500 méterre kb 1500 forint per fő.
Új motelben de nincs berendezve , hálózsák matrac stb kell.
Tusoló Wc van.
Zárt parkoló .
Gyulán azon a hétvégén esti programok , éjszakai fürdőzés a strandon , koncertek.
Szervezd egész hétvégés családi programnak ha néző ha versenyző vagy egyaránt.
Szállásra jelentkezni Szilágyi Attilánál a 70.5555566 számon.
LEgyen kedves valaki elmondani hogy mit fungcionál egy whip....? mert pl Stewart bácsi mindíg úgy ugrik és már kezd zavarni hogy miért rakja bele minden ugrásba még versenyen is.... vagy csak kinézet miatt? mert ha olyan az ugró hogy az érkező kicsit jobbra van pl és rákell csavarni akkor megértem de egyépként.... valaki mondja már el légyszi....
Gondos gazdától, rendszeresen szervizelt, megkímélt hobby motor eladó. Nagy felújítás után, HGS kipufogó rendszer, új hátsó fékbetét, D.I.D lánc, alig használt Dunlop gumik. Soha nem versenyzett. Csere NEM érdekel!
Ár: 500000FT
Tusoló Wc van.
Zárt parkoló .
Gyulán azon a hétvégén esti programok , éjszakai fürdőzés a strandon , koncertek.
Érdeklődnék hogy a Most Hétvégén lezajlott Nemesbikki Mx1, És Mx 2 es versenyről fotókat hol tudnák megnézni,,ha esetleg valaki kintvolt a versenyen és csinállt képeket
akkor légyszi tegyemár fel amjd erre az oldalra,,vagy köldje el nekem.: msn címem kotyomxfreeride@hotmail.com...
kösz előre is!
csumma
Üdv látom Rmz 250 K5öd van..cseréltél már dugót benne? milyen ennek a hengere? illetve az elsö fogaskerék aljánál van egy olyasmi csavar mint ha olajleeresztö lenne..de nem az..mi lehet az tudod?
sziasztok!
Valaki vegye meg!
50es 3 sebis 92 évj. vizhütés!
19 dellorto sportkarbi meg sportlégszűrő! Arrow sportkipuff!
Nem csörög nem zörög,Megy!
msn:lebar14@freemail.hu
adok +ba hozzá 2 cros gumit meg egy karbit!
somogyban Segesden található!
Valaki vegye meg mert nagyon kell a pénz!
A biker1000 kollégának igaza van,a mamszsos pöcsöknek kellet volna hagyniuk hogy lemenjen a verseny.Magam az mx1b-ben mentem a seniorokkal egyben.Hát nagyon csalódottak voltunk mikor nem engedték a második futamot leveretni.A pályáról annyit hogy elég kemény,sokan elestek már rajta máskor is.Sok ugró kanyar,mandiner,nagyasztal,bonyolultá és technikásá teszi.Nem kezdő tudást igényel ha nyélgázon akarsz ott menni. A por valóban nagyobb volt az átlagosnál, de az időjárás is hibás volt.Iszonyatos tűzőnap volt,gyorsan száradt az odáig meglocsolt agyagos kemény föld.Így igen nehéz volt eltalálni a locsolás mennyiségét.A másik dolog az hogy a sok amatőr és nem amatőr,mint láttam meg gondolatlanul túlhúzgálta a gázt és mikor már kezelhetetlené válta a motor megborultak.Nemrég Tiszapalkonyán 20 centis vizben,sárban motoroztak a 85 -SÖK.ŐK tudtak ésszel menni a körülményekhez képest.Sajnálom a sok motoros társam,én is jobbra számitottam.Ismerem a rendezőt,jó gyerek a KARCSI.Ő sem így akarta.Volt már ott sok jó verseny.ZSOLTI,NAGYKÁTÁRÓL.
Hi,
A legvégén azért volt szerepe a mikrofonnak...
Szóba került a neved mikor összepakoltatok a tesóddal, de sajnos szokás szerint nem volt egység az indulók között.
Nekem az a véleményem, hogy ha a rendező nem is volt 100%-ig felkészülve, a MAMS sportbírók megmenthették volna a rendezvényt.
Sajnos úgy viselkedtek mintha először lennének versenyen. Hagyták folyni a saját medrében az eseményeket, ezért volt nyögvenyelős már a rajtelőkészítő is. Ha pörgősebb lett volna a lebonyolítás, nem lett volna idő agyalni, hogy mekkora por van a pályán, hála az égnek a szél is besegített.
Az MX1B Senior második futamának törlése után történtek meg egyenesen szánalmasak...Érdekes volt látni az egy kupacban kuporgó igentisztelt sportbírókat, ahogyan áhítozva várták a napidíjuk kiosztását, a dühöngő elkeseredett versenyzőket, a bőszen k***ä anyázó tisztségviselőket, a "40cigányt küldök rád" fenyegetőzőket. Ja és a rendező srácot, aki akkor döbbent rá, hogy nincs még vége...
Én nagyot csalódtam a MAMS képviselőiben, egyből támadtak az emberre és csak a 75%-os szabályt ismételgették.
Az egészre annyit tudok mondani, hogy majd egyszer nem lesz ennyire türelmes a tömeg.
És még az hittük, hogy a supermotoban van szabadrablás!
Július 22. 23. 24. Borka edzés !
Érdeklődni és jelentkezni Szilágyi Attilánál a 70.5555566 számon.
Tusoló Wc van.
Zárt parkoló .
Suzuki RM 125 2003!
Gondos gazdától, rendszeresen szervizelt, megkímélt hobby motor eladó. Nagy felújítás után, HGS kipufogó rendszer, új hátsó fékbetét, D.I.D lánc, alig használt Dunlop gumik. Soha nem versenyzett. Csere NEM érdekel!
Ár: 500000FT
Ha érd írj vagy hívj
Tusoló Wc van.
Zárt parkoló .
Ár:900.000Ft
Érdeklődnék hogy a Most Hétvégén lezajlott Nemesbikki Mx1, És Mx 2 es versenyről fotókat hol tudnák megnézni,,ha esetleg valaki kintvolt a versenyen és csinállt képeket
akkor légyszi tegyemár fel amjd erre az oldalra,,vagy köldje el nekem.: msn címem kotyomxfreeride@hotmail.com...
kösz előre is!
csumma
Valaki vegye meg!
50es 3 sebis 92 évj. vizhütés!
19 dellorto sportkarbi meg sportlégszűrő! Arrow sportkipuff!
Nem csörög nem zörög,Megy!
msn:lebar14@freemail.hu
adok +ba hozzá 2 cros gumit meg egy karbit!
somogyban Segesden található!
Valaki vegye meg mert nagyon kell a pénz!
Érdeklődnék, hogy melyik web oldalon tudom megnézni, hogy hol és mikor lesz valami ob vagy amatőr verseny?
köszi
A legvégén azért volt szerepe a mikrofonnak...
Szóba került a neved mikor összepakoltatok a tesóddal, de sajnos szokás szerint nem volt egység az indulók között.
Nekem az a véleményem, hogy ha a rendező nem is volt 100%-ig felkészülve, a MAMS sportbírók megmenthették volna a rendezvényt.
Sajnos úgy viselkedtek mintha először lennének versenyen. Hagyták folyni a saját medrében az eseményeket, ezért volt nyögvenyelős már a rajtelőkészítő is. Ha pörgősebb lett volna a lebonyolítás, nem lett volna idő agyalni, hogy mekkora por van a pályán, hála az égnek a szél is besegített.
Az MX1B Senior második futamának törlése után történtek meg egyenesen szánalmasak...Érdekes volt látni az egy kupacban kuporgó igentisztelt sportbírókat, ahogyan áhítozva várták a napidíjuk kiosztását, a dühöngő elkeseredett versenyzőket, a bőszen k***ä anyázó tisztségviselőket, a "40cigányt küldök rád" fenyegetőzőket. Ja és a rendező srácot, aki akkor döbbent rá, hogy nincs még vége...
Én nagyot csalódtam a MAMS képviselőiben, egyből támadtak az emberre és csak a 75%-os szabályt ismételgették.
Az egészre annyit tudok mondani, hogy majd egyszer nem lesz ennyire türelmes a tömeg.
És még az hittük, hogy a supermotoban van szabadrablás!