Mind kettöhöz megkapsz mindent. A Suzukihoz olcsóbb az alkatrész teljesítményben meg szerintem nincs külömbség. Kerék agyak, lengővilla, teló himba ne lógjon. Ne csörögjön és ha mész vele ne dobálja ki a sebességeket. Kb ennyi.
sziasztok! motor vétel előtt állok és a segítségeteket szeretném kérni.
Honda CR 250 és Suzuki RM 250-re gondoltam. ami érdekelne az az alkatrészellátás mindkét márkához és az alkatrészárak. Megbízhatóság, mire figyeljek a vételnél? előre is köszi
Sziasztok!
Hátha érdekel valakit: Moto Tm gyári Idomok(1998-2004) (első, hátsó sárvédő, hűtőtakarók, farokidomok) kompletten, matricával, teljesen újonnan eladóak, mélyen ár alatt, 25.000Ft-ért, motoreladás miatt. (Csak a matricaszett több, mint 20eFt volt)
Gyerekek !
Versenyzőket keresek ERDÉLYI MOTOCROSS bulira 50 65 85 125 és
a többi kategóriákba Qvad is !Szeptember végére van meghívásom!
Akit érdekel a buki írjon a MOTOROSTURA@CITROMAIL.Hu -ra
Pár kép a pályáról
Manó
Hali! Nekem is K5 van! Nemrég kérdeztem rá Suzi szervízben mert énis oljat akartam cserélni, gyárilag 6-7 dl kell bele száranként. A pontos mennyiségre már nem emlékszem, de mondta is a szerelő srác, hogy kénytelen vagyok 3x1/2 litert megvenni, mert 1 liter kevés lesz.
Attól függ, mekkora gáznál csinálja! Melegben mindíg a kissebb, soványabb keverék felé kell állítani! Két átmenet közti külömbség nem megfelelő a karbiban. Alapról negyedgáz, negyedről háromnegyed stb. Ha van hozzá könyved, abból kilesheted!
ez a probléma nálam is járt ! én egy számmal nagyobb fuvokát adtam a benzínek és most alacsony fordulatnál teli gáznál sem fullad ! viszont valaki wr fórumon kevesebbet adott neki üanyagból és úgy lett tünetmentes !
olajcseréhez nem kell teljesen szétszedni ! csak a tetején a kupakot kell leszedni de a csillapító csavart teljesen tekerd ki ! majd a rugót kiveszed és csillapító kis rudat majd teljesen összenyomod és a csillapító egységet fel le húzkodva kipréseled az olajat ! az olaj töltésekor kellene egy szintező én házoilag gyártottam de kb. fél liter kell száranként ...... de a kolega inkább megmutatja itt találsz kyb illetve showa teló szervizt ! olajakról annyit hogy szerintem egy 5w motul a legoptimálisabb mint árban mintértékben ! a profik összekeverik a két viszkozitású olajat így kapnak 7w meg stb aszem ! sok sikert !
Látom RMZ-röl van szó...enyém is 2005-ös évj néha olyat csinál h megtorpan lehorkol de csak 1 pillanatra...ilyenkor sokat kap v keveset?ill már pucoltam a karbit de nem mertem nagyon szétszedni h hol kell állitani h kevesebbet kapjon...
Még egy kérdés a kuplung lamellábol ahogy olvasgattam 4 db van benne...a lemez viszont csak 2ö...ez miert van nem ?
ha esetleg tdtok vmelyik kérdésemben segiteni megköszönném...
Láttam olyanokat h 3w vagy 7w telóolaj azok a higabbak?még nem cseréltem ...esetleg egy rövid utbaigazitást irnál h szét kell e szedni hozzá v hol engedem le és hol töltöm fel..és kb mennyi kell az egyik szárába...K5ös..
köszi a segitséget
üdv..
esetleg abban tudnál segiteni h az Rmz 250-nél valami gyujtás rajzot hol találok? ill az elsö telót sehogy nem tudom puhitani pedig már mindenhová állitottam annyira szitál h alig lehet vele menni..igaz most vettem rá gumit lehet az nem az igazi?
köszii
Honda CR 250 és Suzuki RM 250-re gondoltam. ami érdekelne az az alkatrészellátás mindkét márkához és az alkatrészárak. Megbízhatóság, mire figyeljek a vételnél? előre is köszi
érdekel valakit az eladó krossz csizmám?
http://www.kepesmotor.hu/kross...
tudom postázni is.
Hátha érdekel valakit: Moto Tm gyári Idomok(1998-2004) (első, hátsó sárvédő, hűtőtakarók, farokidomok) kompletten, matricával, teljesen újonnan eladóak, mélyen ár alatt, 25.000Ft-ért, motoreladás miatt. (Csak a matricaszett több, mint 20eFt volt)
Versenyzőket keresek ERDÉLYI MOTOCROSS bulira 50 65 85 125 és
a többi kategóriákba Qvad is !Szeptember végére van meghívásom!
Akit érdekel a buki írjon a MOTOROSTURA@CITROMAIL.Hu -ra
Pár kép a pályáról
Manó
Még egy kérdés a kuplung lamellábol ahogy olvasgattam 4 db van benne...a lemez viszont csak 2ö...ez miert van nem ?
ha esetleg tdtok vmelyik kérdésemben segiteni megköszönném...
köszi a segitséget
esetleg abban tudnál segiteni h az Rmz 250-nél valami gyujtás rajzot hol találok? ill az elsö telót sehogy nem tudom puhitani pedig már mindenhová állitottam annyira szitál h alig lehet vele menni..igaz most vettem rá gumit lehet az nem az igazi?
köszii