Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én 95-sel járok már 2,5 éve és pöccre indul. Ha melegen is nehezen indul a szelep hézagra érdemes ránézni ha az jó lehet gond a gyertyával is.
Nem hinném.
ha 95-ös benzin teszek bele a rmz-be akkor nehéz lesz a beinditása?
előreis köszi a választ!
Ez kinti oldal! De keresd meg a hozzád legközelebbi suzuki márkakereskedőt inkább! Én a Reálmotortól szoktam rendelni, postai utánvéttel.
Köszöm a segitséget..esetleg azt tudod h itt rendelni is lehet alkatrészt? vagy hol van ez helyileg..?
Az ár lemaradt az előbbi Tech 8-ról: 50.000 Ft
Alpinestars Tech 8-as új csizma eladó!
11-es (45,5-ös méret) Fekete-fehér színben!
e-mail: bdanyi@freemail.hu
Hali
Rmz 250 K5 mocinak a váltórajzát vki eltudná küldeni? akár postán is köszönöm
értem...köszi!és kb mennyibe kerül?
de lehet rá venni!
Szerintem egyikben sincsen mind két motor crossmoci nem enduró.
hali!most akarok crosst venni és lenne egy olyan kérdésem hogy a kx125-be vagy az yz-be gyárilag van világítótekercs?elöre is kösz!
Amúgy mitől punnyad ez a topic Mindenki nyaral?
Hy skacok, valaki irna nekem pár infót a kaposszekcsői pályáról?( milyen talajú, mennyire technikás, stb) meg, hogy lehet odajutni? választ azt lehet, hogy megköszönöm, még nemtudom. Addigra igérem eldöntöm
Plakát
Hello!Haza reppentél már Endre?Jó volt a nyáregyi motorozás?
Hali!
Milyen csizmát lenne érdemes venni, ami 50 000Ft alatt elérhető?
2 éve van meg a mocim..2005ös évj
Hali! Nincs msn címem de már dolgozok rajta. Mióta van meg a mocid?
Gyulán 14 év alatt ingyenes , a fölött egy napra1000ft két napra1500 ft.
Amit a Stewart csinal az nem whip =elcsvaras..kidobja a hatuljat es visszaveszi....hanem scrub=ledorzsolni a sebesseget.ORIASI KULOMBSEG!A whip az latvany illetve ha az eldobo keresztbe dob akkor korrigalod!A scrub az pedig az elogron elfekteted a motort elforditod a kormanyt hogy az elso telo ne felfele rugozzon vissza hanem oldal iranyban,,szinte elcsoszik az elugro tetejen ezalltal nem dob el felfele hanem nagy tempoval kicsit igen laposan lehet ugrani...nezd meg milyen tempokkal megy ra ugratokra es neha alig emelkedik el!Remelem segitett
Helló!
megtudnád mondani h van e belépő a versenyre és ha igen akkor az mennyi a nézőknek?
Hi Urak!
Maradt pár Liter Motul 7102T full sint olajam,ha valakit érdekel hívjon
06306166088.
Sziasztok!125-krosszmotor gyűrű illesztési hézag értékét megtudná valaki mondani,és még egy kérdés 125krossz dugattyú /wössner,wiseco,wertex/gyűrűk azonos méreten belül egyformák?Köszi!