Matiszka!Most vettél egy mocit és már rá is kellett költeni 115 ezret.Ez így normális és számolni kell vele és te kicserélted,mert akkor biztosan tudod,hogy jó,vagy belenyúltál egy ilyenbe?
Üdv!
aránylag én is új vagyok a motocross világába, nem régibben vettem egy 125 cr-t nagyon tuti gép, vételkor csak is hondába gondolkodtam, most át esett egy blokk felújításon prox cuccok meg a szűkségesen kívül ey új kuplung ház is kellet bele így lett 115ezer.
Vannak itt olyanok akik sárospatak és környékén motoroznak?
hopog mint a hétszencség rosszabbul indul a motor vezérlés elmegy csöppet ha nyúlik alánc,aki éert hozzá az hallja,nameg ha letelik az előírt üzemóra máris lehet cserélni
hi all! 2009yz450-re tunnyingos kipufogó rendszert keresek.ha van valakinek elfekvőben a spájzban vagy a pajtában hánykolódik az ne tartsa magában.kicsit szolid a hangja a gyári rendszerrel.sokan azt hiszik,h elekromos olyan halk:(
Sziasztok!Még új vagyok a fórumon és a motocross világába.Motor vásárláson töröm a fejem és a segítségetekre lenne szükségem.Hobby célra,(földutak,töltések,szántások,rétek)szabadid
ő eltöltésére akarom használni.Egy 125-ös kétüteműre gondoltam.Erre szánnék max 250.000 Ft-ot.Ennyiért érdemes venni egyet,vagy hagyjam az egészet,mert ezért az összegért csak valami öreg leharcolt gépet kapok.Ha nem akkor milyet?Suzukit,Hondat,Yamahat,KTM-et?Vásárláskor mire kell figyelni?Úgy tudom a kétüteműek elég hamar szétpörgik magukat.Honnan tudom,hogy mennyi üzemórát ment elötte?Kb egy felújítás mennyibe kerül és az alkatrész ellátás jó-e?Ruházatba mik a legfontosabbak ami nélkül fel se üljek és hol lehet őket (olcsón,használtan)beszerezni?Bocs,hogyha sokat és hülyeségeket kérdeztem.Minden válasz érdekel.Köszi és üdvözlet.
Sziasztok!
Kawasaki KLR 600-hoz keresek
DEKOMPRESSZOR RUGÓT.!
Ha valaki véletlenül tudna azt megköszönném nagyon fontos lenne.
Email : valaskal@citromail.hu
Szia! Jantkó Richárd-nak hivták, én egy egyesületbe és kategóriába voltam vele Az esést magát nem láttam, csak az utána való dolgokat...azt, hogy hogyan esett el nemszeretnék irni róla, mert nem akarok hülyeségeket irni.
Sziasztok!
Egy volt baratom,szomszedom es egykori legjobb baratnom baratja halt meg motorcross balesetben.Most november 4.en volt a temetese.Kulfoldon elek es meg nem tudtam utolerni az illetekeseket,hogy pontosan mi tortent.
Arra lennek kivancsi,hogy tud e valaki valami infot ezzel a legutobbi balesettel kapcsolatban.Olvastam az egyik hsz-ben,hogy "Laca"-nak hivtak a pecsi sracot.Valoban?Csak azert,mert az en regi baratomat nem igy hivtak.Es addig is,amig nem kapok elsokezbol infot,szeretnek utana keresni a neten,de ha valoban Lacanak hivjak az elhunytat,akkor nem ezen a szalon indulok el!
Nagyon szepen koszonok minden infot!
Es minden Crossmotoros vigyazzon magara!
feeby
Hali! Visszább olvastam a 2007-es 450-es RMZ blokkról. Az érdekelne, hogy pl egy RMZ250k5 blokkját mennyiért lehet kompletten beszerezni? Érdemesebb e darabonként összerakni?
Szia én is terepezek de azért nem megyek pályára mert én még kb 3 hónapja motorozok nagy motorral és én attol félek ha kimegyek pályára és elesek akkor nekemjönnek vagy rámugratnak én petőfiszállási vagyok ott van terep
CR125 99-es 300.000.- ért érdekelne?