Van kiktől tanulni,nem is kevés,és jók,csak sokan azt hiszik,má nagyon tudnak,me 1-2-3 éve motrizgatunk pályán,azt má mindent tudnak.Nem élnek a lehetőségekkel,vagy sokalják a zsét,vagy csak arc van,és mikor mehetnének nem mennek,mert a nagytudásukkal,nehogy beégjenek a"mester" előtt.Senki nem született profinak,sok súlyos év kemény munkája az.
Nem tudom , hogy van ez másutt de mi Gyulán a pályán szívesen látjuk a fiatalokat és tanácsokat is szívesen adunk, adnánk csak hát nem jönnek.
Sajnos a gazdasági helyzet miatt és a sznobizmus miatt kényszerülnek arra , hogy kint a pusztában veszélyeztessék magukat.
Nagyobb baj az, hogy nincs kitől tanulni motorozni, nincs motorozási kultúránk . Pedig rengeteg balesetet el lehetne kerülni. Aki meg már tud valamit annak nagy része nem árul el szinte semmit.
Igazad van, én csak arra céloztam, hogy amit pár ilyen kiskamasz az utakon művel, az ön-és közveszélyes. Krosszpálya van elég, sok sok igazi enduropálya kellene. Ebből üzletet is csinálhatnánk akár, nem csak a helyi ifjaknak lenne jó, ahogy Románia, ahova dőlnek a külföldiek, mert szabadon endurozhatnak.
A fogalmaknak a médiának kéne utána járjon és csak úgy közölni le .
Az egyszerű embernek nem kell érteni hozzá.
Ők csak olvassák vagy nézik a hírekben , megint egy crossos meghalt.
És már elferdítve rögzül a tudatukban.
A média mint mindent manapság utánajárás nélkül kiszínezve leír !
Nagy hírt kell csinálni bármiből . Sajnos ez valóban nagy tragédia .
Részvétem a hozzátartozóknak.
Visszatérve a motorokhoz az , hogy kinek mivel adatik meg hódolni szenvedélyének az sok mindentől függ . Nem ezért kell megszólni.
Hibáztak mert rájuk sötétedett !
én csak azt nem értem miért "Motokrosszozók ütköztek" a címe a cikknek mikor le van írva hogy "hatósági jelzés nélküli MZ típusú motorkerékpár" ról van szó aki dülö úton megy! ez hol motocross?
igazat adok adok sokadikx-nek mert valóban nem mindenkinek vannak lehetőségei azonnal crossmotort venni(nekem se volt)
én nagyon sajnálom az esetet,ahogy a pécsi valóban crossos srácot is! csak ahogy a média elferdíti a történetet...., (és akkor nagyanyámnak magyarázhatom én hogy az nem cross motor volt meg az enyémen van lámpa ő ezt úgyse érti meg, csak azt szajkózza hogy "el kell adni de gyorsan a motort kisfiam"
Nem gizdázásként mondom, de rengetegen ilyen tákolt szarokkal kezdenek motorozni (köztük én is) mert gyári motorra nincs pénz, de a motorozás szeretete megvan.
Nagyon sajnálom a srácokat
Hali!
Én Pécsi vagyok szoktam is arra a pályára járni,ahol elhunyt a srác!
Hát sajnos nem kamuztak..
Ugratott egy orrost(elbaltázta,pedig jól mocizott),és orrabukott rá meg a moci!
Ha olcson akarod, perselyeztesd!kb 30 e ft + dugó és kész.
Haverom csináltatta fél éve a motorján, teljesen jó eddig. Mondjuk nem sokat ment vele. jó a hangja és megy is, nem igazán érezni különbséget.
Az újranicasilozás majdnem annyi mint az új henger és amiről én hallottam az nem sikerült közel sem jóra,szval ha ennyi pénzt adsz ki érte akkor bolond lennél ha nem gyári henger vennél,akár némileg többért is...
Amúgy a perselyezés is jó lehet csak a megfelelő szakember kell hozzá.
Eladó egy vadonat új 2007-es Suzuki RMZ 450 motorblokk.
Hengertől lefele minden benne van! 0-km-es!
Egyben, vagy alkatrészenként is eladó! Korrekt áron!
Érdeklődni: endurobolt@gmail.com
06 20 521 84 99