Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én biztos nem perselyeztetnék. Az csak szarból várépítés szerintem.
ja,azt is lehet
vagy perselyezteted,az kb negyed annyi és simán jó megoldás
Az is lehet hogy elküldöm külföldre 200-300 euróért nicasilozzák meg kijavítják.
usából kell rendelni
Nicasilos hengert 70ér?
ha új hengert akarsz akkor kb 70 körül lenne kintről+kell bele power,az olyan 30-40 körül lehet+25-30 dugó szett,meg ami még kellhet
hát kb ennyi
Üdv!Suzuki rm 125 k4em van.A héten kaptam 1 követ 10 órás dugót szétbaszta henger falát felgyűrte és powernek is odabaszot...mit gondolkodok mennyibe lenne ez?engem legfőképpen a henger érdekelne..Amúgy azon is gondolkottam hogy Usa-ból rendelem meg a cuccokat ott 1/3ával olcsóban is hozzá lehet jutni.MI a véleményetek?
Ezért most kapsz 2 lebaszást
1- előbb is szólhattál volna
2-Ne fájditsd a szivem, hogy itt idén nem lesz, mert megszűnt az off-road részleg...
Amúgy ha előbb szólsz se megyek, mert messze van
Hi All! Ha esetleg még nem tudnátok...
A Gyulai M.R.T. 2009. 10.31.-én Lénárt Géza emlékmotorozást tar.
Várunk minden krosszost .
Egész napos program !
Előkészített pálya , büfé .
Részvételi díj 3000 forint , ebben benne foglalataik egy ebéd .
A rendezvényt kivonult mentőszolgálat is biztosítja !

Kérdésed van hívhatsz a harminc kettőhetvennyolc nyolvannégy harmincnégyen.
Bubu#256
hali
sajnos tányleg igaz a hir:(

itt a link http://www.rtlhirek.hu/cikk/28...
Hát semmit nem túloztak
sajna életét vesztette a srác
Tudja valaki,hogy mi történt ott valahol Pécs mellett,egy crosspályán tragédia történt... Most mondtak valamit az RTL klub híradóban,bízom benne,hogy túloztak...
addig örülj még ilyen tartós
hát szerintem nemsok a 25 üzemóra, nekem 2T-m van lehet azért gondolom így, én akkor szoktam lánckerekeket cserélni ha már úgylátom nagyon kopott, de ez jóval több szokott lenni mint 25 üó.
szerinted kevés?, figyi ha mindent ugy csinálnánk ahogy a gépkönyvbe van írva akkor 50 üzemóránál dugó csere . na az se most lesz
2-tén nekem is jobban bírta, de a 4-t nyomatékosabb szereti zabálni ezeket a dolgokat,
25? an nem kevés?
nekem így első hallásra nagyon annak tűnik.

Meddig bírja egy első acél kerék általában.
És meddig bírják a léncok?

Erről kinek mi a tapasztalata?
azt nem tudom mert nekem mindig alu volt, 25 üzemórát, mentem az elözővel, szal elég korekt, azalatt kelemesen egette a gumit is
alu lanckerek meddig birja? vashoz viszonyitva ertem ...
ennek örülök, meg is próbálom náluk hétfőn, kössz a tippet.
Szia, szinte már bárhol kapsz, én pink motorsnál vettem! 11 róka ha jól emléxem
Nagyon zsír ez a lánckerék, hol lehet ilyet kapni? Alu Renthal ugye, ha jól látom. Ez mennyi be fájt?
az a jó, ki szeret porba motorozni
esik az eső