Hellósztok!
Fél éve kezdtem terepezni, jön a tavasz és szeretnék
cross csizmát venni.Tetszik a w2 elite, de azt hallottam
róla, hogy nem a legjobb.Hamar szétmegy.Van, vagy volt valakinek
ilyen csizmája?Esetleg milyen márkát ajánlotok 50ezerig?
igen, de hogy ezekből mi lesz majd a boltokban is (és mikor)...az más kérdés.
itt nincs megkötés, nem kell széria alap, ezért sok a prototipus. de általában ezek meg is jelennek a következő évjáratban.
komoly volt tapolcán rmztibi haverja.
megvalósította a duplán lehetetlent. prot ing + leatt és mindezt úgy hogy a teljes kombó a mez alatt volt.
mondjuk nem 5 perc volt
De. Viszont akkor a páncélt is kivülre kellene raknom.
Az meg tudod, bizonyos Axo Dobermann... Tépőzáras a derékrésze, és ha elesek, földes lesz, mindig szétjön....ezért rakom a mez alá, a nyakvédőm meg a páncél alatt van, szóval muszáj így csinálnom. Gondolkodtam már azon, hogy veszek egy normál páncélt és akkor kivül hordanám, de nekem bejön ez az Axo, egy normál páncélnak nincs ilyen gerincvédelme.
Nálunk a srácok az Oxtar Tcx Pro 2-t mondják ár-érték arányban nagyon jónak.
Fél éve kezdtem terepezni, jön a tavasz és szeretnék
cross csizmát venni.Tetszik a w2 elite, de azt hallottam
róla, hogy nem a legjobb.Hamar szétmegy.Van, vagy volt valakinek
ilyen csizmája?Esetleg milyen márkát ajánlotok 50ezerig?
biztos én vagyok krva béna, de nem találtam semmit egyik ebayen sem....se kxf-hez se rmz-hez.
küldj már nekem egy linket
itt nincs megkötés, nem kell széria alap, ezért sok a prototipus. de általában ezek meg is jelennek a következő évjáratban.
http://vids.myspace.com/index....
megvalósította a duplán lehetetlent. prot ing + leatt és mindezt úgy hogy a teljes kombó a mez alatt volt.
mondjuk nem 5 perc volt
Az meg tudod, bizonyos Axo Dobermann... Tépőzáras a derékrésze, és ha elesek, földes lesz, mindig szétjön....ezért rakom a mez alá, a nyakvédőm meg a páncél alatt van, szóval muszáj így csinálnom. Gondolkodtam már azon, hogy veszek egy normál páncélt és akkor kivül hordanám, de nekem bejön ez az Axo, egy normál páncélnak nincs ilyen gerincvédelme.
lehetséges fejlesztések 2010-re.
jönnek az efi 250-esek
http://motocross.transworld.ne...