Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A feketét akartam, lett belőle a narancs.
De legalább passzol a nyakvédővel.
Én mindent a mez alá veszek (páncél+nyakvédő), csak egy mérettel nagyobb mez kell
melyik az a vállas?
Nem vagyok. Bár sovány se vagyok.
Élőben nem jó ez a pajzs. Én is megvettem a vállas verziót. Az legalább pont összemegy a KTM-es nyakvédővel.
akkor jó nagydarab lehetsz

amúgy tényleg kicsi cucc. de így könnyű, és mez alá is lehet venni. + kevésbé akadályoz a mozgásban.
A KTM ugyanezt árulja. Én egyszer rendeltem egyet, de élőben nem volt jó. Nagyon kicsi sajnos. Jó ha mellbimbóig leér.
ezért vettem én is a nagyobb testvérét (bár ha vállvédő nélkül fogom használni akkor ugyanott leszek)

nem mintha a páncélok vállvédője bármit is védene....max dísznek jó
Miért olyan jó ez? Nincs rajta vállvédő, ami engem a legkevésbé zavar a páncélon.
jason lawrence már a 450-en

http://motocross.transworld.ne...
igen, ez a thor sentinel mintájára van.
sokan szeretik, állítólag jó cucc.
bonyolult a dolog...max 8%. szállítási ktg meg 100dologtól függ.
írj mailt ha érdekelnek a részletek.
Szewa! Ha amcsibol rendelek cuccot nem tudod hogy miként alakul a vám,miként számolják?A postaköltség kb mennyi?
Kösz, rendes tőled, de a crosst még csak a pálya széléről néztem, a képeidet elnézve nem hiszem, hogy nagy élmény lenne nektek engem pesztrálni.
Amúgy is messze vagyok Pesttől.
persze,sok edző van
vagy gyere motorozni velünk...valamit csak tudunk segíteni
Van valahol olyan, hogy kezdő motorost megtanítanak a cross alapjaira?
14+szállítás van több szinben ha kell szólj üdv Kele
ez elég zsír
mennyi ennek az ára?
Hát én a reactor 2 nevű ufó-t 13700 ért vettem de azon nincs válvédő.
157usd + sarc.
még a nyomottabb árfolyamon tavaly
Üdv és ez mennyi volt?
A visontai crosspályán!
Üdv mindenkinek,2009 03 21-én szombaton edzési lehetőség, Tóth Ádámmal, kb.11-orától.30-9036030
a futómű beállitásról annyit tudok,h aki azt állitja magáról,h ért hozzá,az vagy hazudik vagy azt hiszi,h tudja,de mégse.vagy tényleg ért hozzá!na én az utolsó kategóriába tartozók tanácsait várom:)
ez nem célzás volt honda08,nehogy magadra vedd az első kettőt!
amugy tudom tartani a heti két motorozást,ugyhogy a helyzet jóóóó:)