Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az mi, Test Motor?
vagy olaszt...
komoly szerkezet
TM
Jó állapotú japán, vagy új ktm kétütemű krosszmotort.

(KX125 )
kx 125
MIt ajánlanátok nekem egy Kawasaki KMX 125r után való továbblépésnek pályára?
Tanácsokat várok
Előre is köszi
Kösz a választ. És tudnál ajánlani valamit.
láttál már MX-1-benpr.inget? ha crossozni akarsz nem kérdés!
Sziasztok! Akarok venni protektort és azt kérdezném, hogy melyik a jobb és a praktikusabb a protektor ing vagy a páncél?
Üdv hát ha arra gondolsz hogy esetleg egy endúrós társaság meglátogatja hívatlanil a pályát és össze vissza kaparja a felmenőket és ebből balhé van hát ennek ki örülne én pl nem akarom reklámozni a magánpályánkat így sem.
Az talán igen. Milyen szinten motorozol? ha nem vagy kezdő, szerintem 100kg-hoz kell a 450-es is. De ezügyben kérdezz meg mást is, mert 450-essel nincs tapasztalatom,csak az itt-ott hallottak alapján mondom ezt.
várom
és a2504t is jo lenne
Akkor már inkább 250...
ha 100kg vagyok akkor is elég a 125 2t,vagy akkor már inkább a 250
lehet javasolni
Hello, egyértelműen a 125 2T az olcsóbb! Olvass vissza, megtalálod, hogy miért! Lényegében: ha egy négyüteműt javítani kell, az nagyon zsebbenyúlós, több 100 e ft is lehet, egy kétüteműn egy komplett felújítás max 150 e ft.
Szóval ha a pénz számít, akkor kétütemű!
kiscsornán!ha motorozni akarsz vegyél fel msnre és megdumáljuk csibifmatekukacfreemailponthu üdv
Köszi. De a csornai pályát nem látom rajta, nekem az lenne akkor ezek szerint a legközelebb. Csornán merre van a pálya?
Üdv MIndenkinek
Azt szeretném kérdezni , hogy szerintetek egy 125 2t cross-t olcsóbb fenntartani vagypedig egy 250 4t-t? Írjatok légyszi
Segítségeteket előre is köszönöm
üdv!lenovo!csornán tudsz meg itt vagyunk páran crossosok!
Upppsz....a lábam 43-as
Bocs elfelejtettem hogy nem leszek ithon hétvégén,most este haza itáliából,holnap rakom a képet!
Szeva mindenkinek!

Keresek 20-25.000 Ft.között használt cross csizmát. Ha van valakinek elfekvőben, a yomadar@citromail.hu címre várok fényképes ajánlatokat. Érdekelnek védőfelszerelések is(protektorok) .

Előre is köszi!
http://sites.google.com/site/m...
itt megtalálod elvileg az összes pályát
Hello.
1 hónapja vásároltam egy cross motort, elvileg endurozni szeretem volna, de a környékünkön (Rábatamási) meggyűlt a bajom a mezőőrökkel. Nagyon úgy fest, kénytelen leszek keresni valami pályát, különben nem tudok motorozni. Tudtok valahol itt a közelbe pályákat? 50km körzetbe gondoltam. Hol lehet megnézni mely pályák vannak hozzám közelbe? Van valaki a környékről itt?
Sziasztok!

Érdeklődnék hogy ki mennyiért tud Mitas c18 as hátsogumit
19*90/100

Köszi!