Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv milyen évjárathoz van könyved Rmz hez?
Szewasztok! Holnap jön valaki Csákányba?
ez neked ment Ferus:)
Teszek fel képeket páncélrol ahogy tudok,hétvégére igérem inkább!
Erik mennék én,de még nincs összerekva vasam,és ugynézki nem áll össze a héten,nincs idöm semmire,csak a munka:D:DPolányba asziszem csak déltöl este 6is lehet csapatni,hivd fel Pokot.
Teszek fel képeket páncélrol ahogy tudok,hétvégére igérem inkább!
Ez egy jó páncél nekem is ilyen van! :)
Szombaton jössz Polányba?
értem nemtom mert nem valami jo a kép amit raktál fel de majd ha raksz fel jobbat akkor biztos látni fogom!üdv
de teszek fel képet,aztán mögegyezünk :Dcsőőő
Ilyen van anyiért,az enyém kicsit más,meg lehet kicsit jobb is:):):):):):)hihi
üdv!teggyél ffel létszi nagyobb felbontásu képeket elöröl hátulrol!kösziiiiiiiiii amzgy ez a páncél nem most akcios neten ujjan 12900ért?várom a képeket üdv!
Esztergom-Kertváros
47 4459.89-18 4316.75
Ez a pácél,majd lessz jobb kép is.10.000.- be megegyezhetünk.
Kössz,körülnézek rezóügybe!
Van pont eladó,ufó rakok fel este képet ide róla!:)ocsó megszámitom,majd kitalálom estig mennyi legyen:D:D:Bye
üdv!keresek jo állapotú crosspáncélt akinek van irjon rám köszönöm üdv!
http://krosszmotorok.hu/ itt néz körül rezonátor véget!
KERESEK!KTM SX 250-2t hez rezót!2000évjárat ha tud valaki valami infót honnan tudnék,nagyon megköszönném.Elöre is kösz.!Mindegy hogy gyári vagy tuning!BYE
Csitári pálya: 48.061363, 19.420953
Köszi.
Liget: 46.219633,18.190613
Pécs: 46.102757,18.294575
Csak hogy értsd mire gondolok. Én szívesen felteszem ide az oldalra, műholdképpel és koordinátával mondjuk egy galleryába. Viszont félek nem véletlenül nem találni ilyet sehol, nincs egy normális oldal sem, ahol összelennének szedve rendesen. (Persze, lehet csak nem volt aki elkészítse.) A pályák szinte mind magántulajdonban vannak, és biztos akad köztük olyan, ahol szívesen, és nem szívesen látnak idegeneket. Szóval arra gondolok, nehogy később az legyen a gond, minek kellet egy ilyet megcsinálni….
Esetleg csak össze-vissza zagyválok?
Köszi.
2 hete nyomom...

Gondoltam, hogy a végeredményt felteszem az oldalra, csak nem tudom jó vége lenne-e….
Davonnak megadhatnád a koordinátákat pl. GoogleMap-pel. Tetszik a kezdeményezése!
Elképzelhető nem tudom. A dunaújvárosiról hallottam, hogy megszűnik.
Azt mondod a pécsi a Dirtpark? Nem kizárt…
Pécs- ördögároknál van az a pécsi, Komlón a DirtPark, és Komló mellett Ligeten is van egy