Erik mennék én,de még nincs összerekva vasam,és ugynézki nem áll össze a héten,nincs idöm semmire,csak a munka:D:DPolányba asziszem csak déltöl este 6is lehet csapatni,hivd fel Pokot.
Teszek fel képeket páncélrol ahogy tudok,hétvégére igérem inkább!
üdv!teggyél ffel létszi nagyobb felbontásu képeket elöröl hátulrol!kösziiiiiiiiii amzgy ez a páncél nem most akcios neten ujjan 12900ért?várom a képeket üdv!
KERESEK!KTM SX 250-2t hez rezót!2000évjárat ha tud valaki valami infót honnan tudnék,nagyon megköszönném.Elöre is kösz.!Mindegy hogy gyári vagy tuning!BYE
Csak hogy értsd mire gondolok. Én szívesen felteszem ide az oldalra, műholdképpel és koordinátával mondjuk egy galleryába. Viszont félek nem véletlenül nem találni ilyet sehol, nincs egy normális oldal sem, ahol összelennének szedve rendesen. (Persze, lehet csak nem volt aki elkészítse.) A pályák szinte mind magántulajdonban vannak, és biztos akad köztük olyan, ahol szívesen, és nem szívesen látnak idegeneket. Szóval arra gondolok, nehogy később az legyen a gond, minek kellet egy ilyet megcsinálni….
Esetleg csak össze-vissza zagyválok?
Szombaton jössz Polányba?
47 4459.89-18 4316.75
Pécs: 46.102757,18.294575
Esetleg csak össze-vissza zagyválok?
2 hete nyomom...
Gondoltam, hogy a végeredményt felteszem az oldalra, csak nem tudom jó vége lenne-e….
Azt mondod a pécsi a Dirtpark? Nem kizárt…