Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minnél többen ide !
szombaton megint jön valaki taksonyba egy össznépi mocizásra?
Mxbela kössz az infót!
Helló Dana és Honda 08! Bocs,de tegnap el kellet rohannom,re ma este ideülök a géphez aztán össze hozunk egy közös motorozást remélem.
Szesz, arealmotor györ vannn nekik 08-as rmz 450 9kiló
http://www.sportmotor.hu/motor...
itt meg tudjátok halgatni a hangját.
450000ft taksonyba lakom pesttöl 15km új dugo van benne ahajtokart csapágyakat az elözö dugonál cseréltem tavaj,új lán lánckerék jó gumik adok hozzá másik idomszett,one üléshuzat az is új ,atelokba most cseréltem szimeringet meg persejt,ujak a kuplung lamellák,de most cserélem a rugot és a csapágyat,és a himba is át lesz nézve,100kg feleti rugo van a telokba,de a gyáriak megvannak hozzá csak át kell tenni,450-est szeretnék venni ezért adom el .
raktam fel képeket az adatlapomra.nézzétek meg ha érdekel valakit
okés, köszi
vasárnapra tudni fogom már.majd irom
mondjuk nemfoltam még ott életemben, ógyhogy jogtalanul pofázok összevissza de még igy, hogy nemismerem még igy se szeretnék én se röviditett pályán menni ha megtudod kérdezni akkor engem is érdekelne
bátmonostoron voltál tavaly?mert ott eddig röviditett páya volt.de ácsi!hát ismerem jól a pályatulajt!majd megkérdezem tőle és akkor elsőkézből tudni fogom,meg ha van beleszólása megmondom neki,h teljes pálya legyen!
Hát nekem is az a célom, hogy jól érezzem magam, de szerintem nem lesz a pálya rövidebb csak a futamidő tavaly voltam egyen és ugyan az volt mind a profiknak scak kevesebb ideig egyáltalán nem volt leröviditve , de csak egy kérdés a nevezés előtt és megmondják
nem, tudom,h milyen aktegória,de nem akarok leröviditett pályát menni,ennyi a kritériumom,ezen kivül nekem mindegy.én jót fogok motorozni és ez a lényeg
nem ismerem.még!2pályán voltam eddig életemben:)mert tervezel arra motorozást?
Hát akkor megyek ha valaki be társul hozzám mert eléggé korlátozott a keretem és igy csak fele az utiköltség . A somogyturi pályát ismered?
Használtan 50-100 körül lehet
Akkortehát találkozunk valószinű azt eldöntöttedmár, hogy melyik kategóriában indulsz?
hali Dulai mester.100%hogy indulok Bátmonostoron.azon a pályán nőttem fel:)márc 28 lesz és hú de szeretnék addig egy 450est!2tvel nem tudok annyira menni azon a pályán.2t ben fordulaton van erő bőven,olyankor megállithatatlan,de egy pill elveszem a gázt és ujra ráhuzom akkor gondolkodik,mig el nem éri a fordulatot(mélyhomokos pályáról beszélek tehát ha pl 30al mész akkor 50nnel kell,h pörögjön a kerék,h vigyen előre)érted mire gondolok,nem?ha 2t-nél elveszem a gázt visszalassul a kerék nyilván haladási sebbességre 30ra és ott már nyilván nincs abba a fordulatszámtartományba ahol virgonc lenne.ilyenkor belenyulni kplungal meg minden.és ez idő..kizökkent a ritmusből,stb.450kawával nem volt gond.abban a pillanatban ott volt az erő.nekem a 2t nem jön be se igy seugy.ez van
ezt akartam odairni még, de meggondoltam magam, hogy a Showa kb '93-as az Öhlins pedig sokkal fiatalabb kb:2006-7-es amógy azt sejtettem,hogy jobb valamivel csak azt nemtudtam menyir. Árat esetleg tudsz mondani? Kössz a segitsége(ke)t te mindenhez hozzá tudsz szólni
Attól függ hogy mikori gyártásuak . Ha azonos a gyártás idő sokkal jobb az öhlins de a hátsó az az aközponti rugóstanon is sok múlik és azon is hogy össze tudod-e hagolni
PARDON nektek is SZIA Legyél megnyugodva megfogom oldani a dolgokat, eddigis megoldottam és most is megfogom , nemkell engem attól félteni. Amúgy egy ÖHLINS elsőteló mennyivel jobb a SHOWA-nál?
Csaó Honda 08 ! Örülök hogy mégis megoldod az indulásod! De még nem késő válts licencet! 18e3 egy kevés és egész évre biztositásod van még az edzésen történőbalesetre is stb. ha már két versenyen indúlsz megéri kiváltani!
én úgy döntöttem, hogy a hobbi kategóriába indulok (első verseny, nincspénzem..stb)