Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zotyacrf mennyibe fájt a magic teló?tudnál mondani pár dolgot róla?
A nyakvédő megszolgálja az árát.Még az olcsóbb fajta is.
ismerek én császrá csávókat hidd el aki úgy veri neki hogy befosol tekeri össze vissza szezononként egy dugó azt annyi.fasza olaj tiszta légszűrő :)
amúgy meg fater honnan veszed te azt a 25 órát?:D
vagy van üzemóramérőd?
Ki mondta? A Bajner?
wiseco a császár:)
én is gondolkodok ilyen nyakvédőn, bár nem vagyok egy profi, de akármikor megtörténhet a baj.
háááát néztem ezeket a leatt brace-eket 100ezer Ft
asszem beérem egy ilyennel http://www.bazismotor.hu/Image... ezeket olyan 10ezer körül dobálják
nembeszél hülyeségeket, de én pont versenyekre fogok járni 25 órát menrt a mostani proxom és olyan 3/4-ed gázzal mentem általába
Nekem azt mondta a kawa szervíz szerelője hogy ha nem jársz vele versenyekre egy szezont megy egy dugó.Ezekszerint akkor hülyeséget beszél?
hát ha csak nézegeted szerintem az egy örökéletig kitart!
Létezik,ha a garázsban áll a motor és csak nézegeted.
csak 1 gondolatmenet volt de ugyérzem nagyonkénemáár
egy szezonra egy dugo szerintem olyan nem létezik de ha mégis énis érdeklődnék iránta!
szasztok! melyik dugattyú birja a legtovább? versenykörülmények közt kb mindig nyelezve lesz(az ára nemszámit) csak azért kérdezem mert ha a legjobb dugo kibirna 1 szezont nyélen akkor azt vennék bele, de ha nem akkor veszek prox-ot és cserélek 2-3x inkább. bár nemhiszem h kibir 1 szezont 1 dugó 125-ösbe akármien joféle ésésés előre KÖSSZ a választ
ide betehetem sanya?

Fox short cut mez 6999 irányáron...zsír új
nem akarok vitatkozni csak kérdeztem
van..lebénult deréktól...
miért kell....hogy még véletlenül se törjön el bakker...
minek kell az neked?
ismerős körödben eltört már nyaka valakinek?
Most télen megteszi egy sál is a nyakvédést
én is onnan fogok
leatt brace kell?akkor ebay
na szevasztok.honnan érdemes nyakvédőt rendelni?vagy van valakinek eladó?
állitolag e-hó végén lessz meg a naptár nállunkis 8vagy esetleg 9lessz!de miis tervezzük a teremcross-t és romániába endurocross-t
ha nem lesz messze é slehet akkor lehet róla szó . nektek megvanmár az idei naptár ? nekünk nincs, de elvileg csak 8?! vagy mennyit akarnak nekem az kevés lényeg hogy motorozak
1-2 kelet-kupára is átjöhetnél énis 125b -be indulok összemérhetnénk a tudásunkat