RMZ 250 hez lenne 1-2 kérdésem tudnátok segiteni?
Karburátor alján van egy 4 állásba állitható csavar mi lehet ez?illetve mennyi a szelephézag 2005ös évjáratnál vagy honnan tudnám letölteni ezeket az adatokat..válaszokat köszönöm
Eladó
Vemar Orion Cross bukósisak
XL es méret kivehető mosható belső
A festék a napellenzőről két helyen kicsit lepattant, nem vészes
Ár: 17000 Ft Új ára 47000 Ft
Nem halottam a hangját ,nemtom menyire gáz de a hüvejes henger jobban melegszik ,mert nagyobb a surlodás ezáltal a dolgok is jobban kopnak ,én az elözö gépembe/yami 125/ két év után cseréltem dugot és azt se tudtam menyi volt benne amikor vettem,de szerencsém volt mert már meg volt repedve a dugo és éphogy nem tört le a szoknyája,és nam ment el az ereje de egy picit csörgött.
ygűrűt csak a versenyig használnám ami kb 1 óra utána komplett cserélném . Tudom hüvelyezésre gondolsz nem? az előző gazdája lukas hűtővel ment éppen anyit h kiprobálja és besült neki mert elfolyt a viz fél óráig volt neki meg
A csörgés a tügörgötöl lehet az nem akkora gáz hacsak nem azért csörög mert tulhordtad a dugot,a gyürüzés rosz megoldás mert a gyürü max elkopik de az aludugo elfárad ijenkor eltörik es szétcsesz egy csomo dolgot,egy dugo csere kb 25 rugo a generál meg 100-200közt .Ha megvárod hogy elmenjen az erö akkor vakarozhatsz Keme tud rola mesélni.
tipikus hobbyista... de én paráztam hogy kell cserélni a dugót vagy nem stb!
hidd el hogy nem lesz baja ha csörög meg ha nem lesz ereje!
mész nyéélllen.. hoppá lelassul akkor dugócsere de attól lehet másféle gondja is
nemcsörög és vanbenen erő ennyit én is gondoltam, hogy csak megérzem/hallom. De pánikba estem, hogy nemtudok indulni a versenyen inkább megkérzedek minden lehetségest igyhát most kicsit megnyugodtam
Karburátor alján van egy 4 állásba állitható csavar mi lehet ez?illetve mennyi a szelephézag 2005ös évjáratnál vagy honnan tudnám letölteni ezeket az adatokat..válaszokat köszönöm