Hát szerintem a szülők biztos megelőlegezik, számold ki ha 7000huf a pót dij mrnnyi a kamat. Meg a barátok is erre való ,hogy segitsenek már ha iga zi barátok. Szerintem.
tudom hogy nem késtem el de jelenleg még anniy pénzem sincs csak azért kérdeztem , mert ha jövő hónapba pl lesz akk menyira nagy összeg az a pótdij ..........talán szerencsét hozott a sors!? 28-án kell bepótólni a 2 nap szünetből az egyiket és akkor pont verseny aszem ez az első verseny hobbis lesz azért kössz
2009-es új 0kmes, SUZUKI RMZ250K9 -ek, dobozban, gyári felszereltséggel, számlássan, NEM szürkeimportból még néhány darab eladó.
Listaára: 1.598.000,- Ft
Akciós limitált ára csak most: 1.290.000,- Ft + ajándékba adok hozzá egy motorszállító utánfutót!
Ha nem kell a futó akkor még olcsóbb is lehet a motor!
elkészült a suzuki-moto-center 2009-es kupasorozat v
ersenynaptára.
április 04 bazita
április 18 ajkarendek
május 16 nagykanizsa
junius 06 magyarpolány
agusztus 22 gellénháza
szeptember 12somogyvár
szeptember 26 csákánydoroszlo
oktober 03 cserszegtomaj
oktober 23 nagykanizsa csapat bajnokság
Beszéltem a tulajjal ,novemberben hivott,hogy nem indul a gép akkorára kb.50-55 óra volt benne és a szelep hézag elment.Ez dugó+ szelep vez,mü lánc stb Az a futómű egy francia magik gyári számos futómü ami benne van. ér 100e huf-ot.mostani árak mellett400e -ért meg kell venni.
És a" nem a legjobb" alatt mit értesz?
hát megfelelően véd csak nem a legjobb
2009-es új 0kmes, SUZUKI RMZ250K9 -ek, dobozban, gyári felszereltséggel, számlássan, NEM szürkeimportból még néhány darab eladó.
Listaára: 1.598.000,- Ft
Akciós limitált ára csak most: 1.290.000,- Ft + ajándékba adok hozzá egy motorszállító utánfutót!
Ha nem kell a futó akkor még olcsóbb is lehet a motor!
Kár kihagyni! :)
Érd: lapo@realmotor.hu
Ez most 36 pénz kb erre futja, ezt találtam ennyiért a legjobbnak.
Csak még nem volt ilyen a lábamon.
Tudnátok valami véleményt mondani a Berik csizmkáról?
Szeretnék venni de nem tudom érdemes-e.
ersenynaptára.
április 04 bazita
április 18 ajkarendek
május 16 nagykanizsa
junius 06 magyarpolány
agusztus 22 gellénháza
szeptember 12somogyvár
szeptember 26 csákánydoroszlo
oktober 03 cserszegtomaj
oktober 23 nagykanizsa csapat bajnokság