SUZUKI Moto-Center AMATŐR MOTOCROSS KUPA!
Akit érdekel vagy szeretne indulni info itt:Extrém Motoros Sport
a verseny kiírás menü pontban.Az oldalon találhatók eladó motorok /cross,enduro,quad,robogó,....../ Használt Motorok
most még nem ,de 7végén annál többet!nagyon rajta vagyok ám az uj motor vásárláson!hol érdemes venni ahol szinte utánamdobják olyan olcsó?tegnap beszéltem egy kawa márkakereskedővel.alkudozni akarta,de telefonban gondom nem olyan hatásos a dolog.nem nagyon akrt engedni.
én meg nem jó szivvel veszem meg "bolti áron" ha hirdetnek olcsóbban is újat és ebenguba,h hol veszem mert egy perc garancia nincs rá
Nem hiszem, hogy az lenne.Szerintemi gényes arra a nyelvre amit beszél. Egyébként tényleg ötletes az oldal, de valóban sok a helyesírási hiba és egy kicsit "tinédzseres" a megfogalmazás is.
De neked legfőkép' jól motoroznod kell, nem helyesírnod
(bár a kettő nem zárja ki egymást) tisztelettel:Tamás
Nem, csak jószándékú kritizáló. Ha nem törödnék veled, akkor nem szólnék, hogy rossz, hanem leszarnám. Így meg ki tudod javítani, és akkor senki sem nézi rossz szájízzel a weblapod. De azt csinálsz, amit akarsz.
Akit érdekel vagy szeretne indulni info itt:Extrém Motoros Sport
a verseny kiírás menü pontban.Az oldalon találhatók eladó motorok /cross,enduro,quad,robogó,....../
Használt Motorok