Sziasztok. Rohadt nagy problémám van és szeretném ha segítenétek! Nálam van haverom quadja már egy jó ideje, és az történt h teljesen elcsesztem a gyertyalyuk menetét ahová tekerem be a gyertyát a hengerfejbe. Remélem tudtok vmit tanácsot adni h hogyan lehet megoldani, bevarratni esztergályossal és új menetet fúrni avgy vmi. Kérlek szépen titeket segítsetek. KÖszönöm előre is!:(
Jaa kéne vennem valamit,van egy 125cr most,de nagyobb kell:)!Nyugat kupárol annyit tudok hogy most megy egy szavazás hogy meik pályákon legyen,aztán február elején lessz kihirdetve hogy mi lessz,meg hol.na majd szólok azt csapatunk 1et.csőőőő
Féreg,ha jövöhéten hétvégén jó idö lessz megyek Uzsára,ugyvolt most hétvégén is,csak tegnap sok volt a sör:):)meg lehet ma is sok lessz:):)Aztán akkor leviszem,majd bessz addig itt.Csoki
Ez nem igaz! Csak új cucc van! Általában tavalyi modellek,de vannak ide cucok is! Mindig változó mi van! Ami nem fogy a boltokban általában az.! A következő ekkor lesz! http://www.auner.at/index1.htm
Van egy eladó SPY kapucnis pulóverem,egyetlen egyszer volt rajtam amikor megkaptam,már egy éve!Nekem nagy,elvileg M a mérete,de L nek is böven jó!15000.uj ára parillába,5000 ért eladó!
Zdana!
Nem mondtam én le semmiről,még akármi is lehet! Mindent ki kell próbálni ami érdekel, engemet pedig minden érdekel:-D
Annyi van,hogyha megmarad az SXF akkor marad az eddigi felállás, ha elvinnék netán akkor meg majd meglátnám.
Azért nemlenne gond ha bepróbálnám a salakot, mert tudod mi pitbikeozunk is, megyünk a pit crossokra. Amit így kívülálló nem ért,de amikor megy a futam fílingre érzésre legalább ugyanolyan szintű mint egy nagymotor verseny! CSak kisebb a tempó valójában, kisebb a rizikó és a fenntartás. EGy jobbfajta gépem van, bő egy éve vettem és olajcseréln kívül csak a szögesgumikra kellett költenem, mert ez utóbbit ugye mindig próbáljuk fejleszteni... Szóval a cross is megmaradna kicsit bmx-es stílusban:-D
mert a pitbike a motor és a bicajozás közötti téma:-D
jégen meg a legjobb!
Az adrenalinnarkózis egy betegség.Ennek a fajta függőségnek több ok is lehet kiváltója, mint például a szervezet alacsony szerotomin, dopamin termelődése.Egyesek ezt szándékosan veszélyhelyzetek keresésével igyekeznek pótolni.Ilyenkor az emberi szervezet,hatalmas dózisban adrenalin hormont termel.Az adrenalin rendkívüli mértékben fokozza az éberséget, rövidíti a reflexidőket és bizonyos drogok hatásaihoz hasonlóan feldobottság és boldogság érzést okoz…ideig óráig…és megint kell.
még nem tudni, vannak viszont még ilyen auneres "flohmarkt" napok, ott használt cuccok vannak, de abból is még a tavalyi dátumok vannak kiírva, 2009es katalógus sincs még sajna :S
jaja arrafele van, itt le lehet tölteni PDF formátumba a 2008as katalógust, van benne minden, protektortól elkezdve a lánckeréktől egészen az utcai ruházatig minden http://www.auner.at/images/kat...
Nyugat kupáról nem tudsz valamit?
Van már előzetes a 2009-újságból is !
Nem mondtam én le semmiről,még akármi is lehet! Mindent ki kell próbálni ami érdekel, engemet pedig minden érdekel:-D
Annyi van,hogyha megmarad az SXF akkor marad az eddigi felállás, ha elvinnék netán akkor meg majd meglátnám.
Azért nemlenne gond ha bepróbálnám a salakot, mert tudod mi pitbikeozunk is, megyünk a pit crossokra. Amit így kívülálló nem ért,de amikor megy a futam fílingre érzésre legalább ugyanolyan szintű mint egy nagymotor verseny! CSak kisebb a tempó valójában, kisebb a rizikó és a fenntartás. EGy jobbfajta gépem van, bő egy éve vettem és olajcseréln kívül csak a szögesgumikra kellett költenem, mert ez utóbbit ugye mindig próbáljuk fejleszteni... Szóval a cross is megmaradna kicsit bmx-es stílusban:-D
mert a pitbike a motor és a bicajozás közötti téma:-D
jégen meg a legjobb!