Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudjátokmit? lehet h kiheréltek érte de : http://www.petyamxrider.mlap.h...
ejjha dekihalt itt mindenki
kÖsziiiiiiiiiiii
2000.- a pályadíj, szerintem bármikor mehetsz rajta, csak hívd fel a pályatulajt.
a paksi crosspályára menynit kel fizetni h mehessek rajta? és mikorlehet menni?
hahó! ha van valakinek ilyen cr/crf idomja és volnakedve kimenni a hidegbe megmérni hogy emkkorák a máretei ahol bevan jelölve? Annak nagyonnagyon örülnék sőt még előfordul hogy emgköszönöm
Nekem meg LCD tv is van a kormányon, az ülésen kanapé, és egy ernyő a fejem felett, akkor én milyen motoros vagyok ....puhos?
OKÉ akkor az új gépemre szerelek fotelt .
Nem te fotelcrossos vagy
Nekem is olyan a szemüvegem meg a sisakom és a kempingszékem mint a motorom akkor én is divatcrossos vagyok . .
Csak ne volna olyan messze!
bátmonostoron.délkupa első fordulója.sehol a környéken nem lehet motorozni a térdig érő sárba,de itt minél több esik annál jobban fogja a motort.nagyon kemény pálya.bátmonostoron a "divatcrossosok"elvéreznek.kivonulnak csillivilli motoral,felszerelés ugyanaz a márka,szin a csizmától a szemüvegig a kempingszéken át,de a pályán hempergés van,meg motoremelgetés:)
Hol lessz verseny? milyen teló van a cr-edben?
jössz teis 28-án a versenyre és talán azér voltál? mondták h sokan voltak mult7végén .....hát igen az első verseny ien mindenki örül magának h mehet motorozni
Én is arra gondolok mert már beszéltünk róla az evs-ről . Most van 52000-ér leatt breace a motormannál
én nem gerincvédőről hanem nyakvédőről beszéltem.még nagy hallgatás van a témában,bár február elejét mondott a srác,odáig még van pár nap.de majd ugyis kiabálok itt a fórumon.
holnap holnapután jön valaki bátmonostorra?ez egyike az országban azon pályák körül ahol minél több eső esik annál jobb!
múlt 7végén annyian voltunk mint egy kissebb versenyen
Dani mi tudtál meg a gerincvédőröl mert mos mig van lóvé talán vennék. később úgy i scóresz lessz.
srácok milyen a gumimenesztős agy?
Sanya látom átt toltad Gézáékhoz a vasat, hátha. Én most el cserélem ráfizetéssel 04-es 250-f re. Talán azt jobban el tudom adni, de hát csunyán kifejezve magam "erősebb kutya ba..ik!" gondolom nálad is. Az is lehet bejön a kis 250, és azzal megyek.ő-lenne az
dulai42@freemail.hu
hello adj egy e-mail címet és elküldöm!
Szeva! kellene a haverod tel.száma a gerincvédő miatt