hahó! ha van valakinek ilyen cr/crf idomja és volnakedve kimenni a hidegbe megmérni hogy emkkorák a máretei ahol bevan jelölve? Annak nagyonnagyon örülnék sőt még előfordul hogy emgköszönöm
bátmonostoron.délkupa első fordulója.sehol a környéken nem lehet motorozni a térdig érő sárba,de itt minél több esik annál jobban fogja a motort.nagyon kemény pálya.bátmonostoron a "divatcrossosok"elvéreznek.kivonulnak csillivilli motoral,felszerelés ugyanaz a márka,szin a csizmától a szemüvegig a kempingszéken át,de a pályán hempergés van,meg motoremelgetés:)
jössz teis 28-án a versenyre és talán azér voltál? mondták h sokan voltak mult7végén .....hát igen az első verseny ien mindenki örül magának h mehet motorozni
én nem gerincvédőről hanem nyakvédőről beszéltem.még nagy hallgatás van a témában,bár február elejét mondott a srác,odáig még van pár nap.de majd ugyis kiabálok itt a fórumon.
holnap holnapután jön valaki bátmonostorra?ez egyike az országban azon pályák körül ahol minél több eső esik annál jobb!
múlt 7végén annyian voltunk mint egy kissebb versenyen
Sanya látom átt toltad Gézáékhoz a vasat, hátha. Én most el cserélem ráfizetéssel 04-es 250-f re. Talán azt jobban el tudom adni, de hát csunyán kifejezve magam "erősebb kutya ba..ik!" gondolom nálad is. Az is lehet bejön a kis 250, és azzal megyek.ő-lenne az
holnap holnapután jön valaki bátmonostorra?ez egyike az országban azon pályák körül ahol minél több eső esik annál jobb!
múlt 7végén annyian voltunk mint egy kissebb versenyen