Karcsi.egyik haverom kinézte a volt rmz250 edet.elküldte a képet linkbe,mert jó áron hirdetik én meg mindjárt mondtam,h tudom kié volt a gép előtte.érdemes megnéznie?vagy a mostani tulaja nagyon használta?
nem csak ott inditanak el mehetsz akár az A-ba is lehet napi licenszel menni énis majdnem ott emntem véletlen odaraktak de mondtam h én a hobbiba gondoltam átirtak és kész nyugi akk ha B-be mész talizunk nem? én azért megyek hogy motorozzak egy jót és hogy valaki legyen utolsó is
Csak úgy mellékesen elmesélném, hogy a HOBBY kategóriában az első kb 5 srác majdnem olyan best kört megy mint az extra eleje ...sztem örűlsz majd ha kibirod a futamot ...ne legyél már te is
meséltem neked már erről a pályáról.világvége!mélyhomokos nyomvályús izompálya.125el csak kinlódás van,de haladni nem lehet.na én ezen a pályán tanultam meg motorozni.csukott szemmel végigmegyek rajta.ha csak a hobbykategóriába inditanak el akkor el se indulok
A és B-be ugyan annyi az idő a Hobbisoknál van 5 vagy 10 percel kevesebb mint nekik még valahol megvan a papir h menyit kelett menni me tavaly énis voltam 1 hobbin idén 125 B ha minden jolmegy
Én mindenképpen a leg gyengébb kategóriát ajánlanám mert az elő versenyen örülhetsz ha be érsz . Az amatőröknél sok a baleset ,és a lekörözöttek a kb 4.körben feltartják a mezőnyt,és azért nem lehet őket megelőzni mert kiszámithatatlanúl mennek. Ennek a tudatában tudsz dönteni . pl Köridők-
nem tudom.nyilván olyanok között akik hasonló vagy egy kicsit nagyobb tempót mennek mint én.na majd érdeklődöm,h akikkel egy szinten motorozok milyen kategóriába indulnak
az amatőr B-ben hány perc van? 15+2kör vagy 10+2kör?
mert tavaly ugy volt,h a nagyon kezdők.nem tudom mi volt a neve a kategóriának valami hobby cross vagy mi.röviditett pályán mentek meg kevesebb ideig is.na én nem akarok lebutitott pályát menni azért kérdezem,h a besorolás hogy megy a kategóriákba
asszem vb lesz.vidék bajnokság:)délkupa.az a kérdésem ezzel,h automatikusan amatőrbe inditanak el?igaz ez lesz az első versenyem,de nem az első motorozásom.
Hellosztok nem tudtok véletlenn honda xr 400 1999 évihez kipukönyököt?ha vki tud az irjon rám megoka@citromail.hun! elöre is kösz! vagy vmien 400 as é is jo
mert tavaly ugy volt,h a nagyon kezdők.nem tudom mi volt a neve a kategóriának valami hobby cross vagy mi.röviditett pályán mentek meg kevesebb ideig is.na én nem akarok lebutitott pályát menni azért kérdezem,h a besorolás hogy megy a kategóriákba
Van vkinek yamaha axishoz szervizkönyve?Lehetőleg magyar nyelvű legyen