Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze, de nem is idén gondoltam ezt idén Dél-kupa 125 B-be megyek és onnan majd jön sorba (jó,rossz...inkább jó )
naja...és ahhoz kb 3-4 évesen kell elkezdeni....
nem akarok ám én gonosz lenn honda08 de azért egy ob győzelem vagy egy eb is elég nagy cél ám.rengete pénz idő :)
ne de akkor se szar hanem fos ne sérts meg amugy meg 4lilo fos meg fél liter hugy
üdv!4500ft ha komolyan érdekel irj és megbeszéljük
nekem az van
Ezt nem én írtam be ide:üdv!SCOTT Szemcsik eladok egy uj és egy használt HUgyért fosért adom!akit érdekel tegye meg ajánlatát
Milyen kormányról karattyolsz?Amúgy nekem egy 3000ft-os szemüvegem van nekem tökéletesen megfelel.Ha annyira márka buzi lennék akkor nem scoyco gatyában nyomnám például, habár megvehetném a legdrágábbat is . vagy a legolcsóbb airoh sisakot hordanám. Úgy hogy ne ítélkezz előre .
hello a fekete scott-ot mennyiért adod?
neked biztos oaklley crossbar hiperspace roools cseck onlykutyafasza 100000millioa tutis szérisá sdajtos szemcsid van
sztem deportáld magad görögökhoz ott szarjá teee
jah a kawádért én dupla adagot adok! amugy hol a pro taper kormány?
csak nem berget vettél?
hát egy lapát szart nekem is megér te mx1 es császár:D
ohh igen még szerencse h te itvagy!köszönjük az értelmes hozzászolást 40éves fejjel!tanits mester
akkor jo megnyugodtam mert elötte drz volt és ot volt egy kis gumigyürö bár ott az olajszurön nem volt gumi és van egy képem az rmz olajcseréröl és ott ugy látszik mintha ott is lenne gomi gyürü és attol féltem hogy az elözö gazdája azt kifelejtete
Én adok érte fél kiló szart lehugyozva
Szerintem csak a fedél alatt van O-gyűrű! A hátban az olajszűrő gumipereme tömít!
yupiiii már van 2009-es nevezői licensz nemtom kiláttamár de sztem sokkal egyszerübb mint a tavalyi
Sziasztok van egy k8as rm-zém! nem tudja valaki azt hogy az olajszűrő mögött kell e lennie egy gumigyűrűnek? Választ előre is köszönöm! Üdv
üdv!SCOTT Szemcsik eladok egy uj és egy használt HUgyért fosért adom!akit érdekel tegye meg ajánlatát
Emberek még mindeig megvan a kis Hondám 99"125ccm. iá:369.000.- nagyonjó kis mkerékpár:)érdemes lenne megvenni aki ilyenkatot akar!
Kitartoan várjuk a jóidöt, már csornáról is vannak emberkék
Csak annyit szeretnék mondani:HAJRÁf ...........
a te puszidra vágyok a legjobban!