Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm.
A dunaföldváriról azt hallottam, hogy megszűnik...igaz ez?
A pécsi az nem a komlói Dirtpark?
cserszegtomaj 46°48' 08'' N 17°14'54" E
tapolca 46°54' 27'' N 17°24'12" E
Sziasztok!
Elhatároztam megpróbálom egybeszedni a Magyarországon fellelhető cross pályákat, GPS koordinátákkal együtt. Egyébként nem gondoltam volna, hogy ennyi van, de eddig 97darabot szedtem össze. Azonban egy kis segítségre lenne szükségem, van egy pár pálya amit nem tudok pontosan belőni: Mágocs, Foktő, Somogyvár, Bonyhád, Kakasd, Baja, Tapolca, Cserszegtomaj, Csitár, Abda, Dunaföldvár, Pécs, Ács. Ha valaki tud segíteni megköszönöm, google.maps koordináta kellene a pontos helyről, az adatlapomon megtalálható e-mail címre. Köszi
Szábusztok! ki tud valamit milyen crossverseny lesz Eszéken 21-22-én
ide szívesen elmennék gyárlátogatásra!
Ezen nincs is mit érteni! Megy a puncsolás oszt kész!
Te ezt nem értheted! És akárhogyan szeretnéd nem is f ogod!
Ne csináld egymásra találtatok.

ha nem pöcsölnének itt,kb most venném át a motort http://picasaweb.google.com/go...

de mivel pöcsölnek...2-3 nap és nálam lesz,ezt már egy lábon is kibírom
Végre egy tökös gyerek! Megtalála zsák a foltját! Mármint mi egy mást ,csak lenne már motorod!
nem a falu végi "pályán" kell motorozni,akkor nem lennének ilyen tapasztalatok
vannak itthon jó pályák,nem is kevés
az meg hogy gödrös...hát ez van..nem a kislányok sportja
píísz
Zotya!Te mindenhonnan lemaradsz!
Üdv. Mindenkinek!
Mai ajánlatom:
FOX V3 Pilot
Leírás: Keveset használt, újszerű állapot.
Méret: S, 55-56 cm
Erős, könnyű (1300 gr) Carbon fiber, Kevlar® külső héj, teljesen kivehető és moshatő betét, 10 be- és 4 kimenő légnyílás a hatékony hűtés érdekében. Elöl 2 szabályozható/lezárható légbeömlő, Titanium D-gyűrűs csat és csavarok a könnyú súly érdekében.
A sisakhoz tartozék a képen látható táska, csavarok és a használati utasítás/leírás.
Az ár irányár.
65000 huf
toowoomba@freemail.hu
Szevasztok!

Eladó egy styl Martin 44-45-ös fémcsattos krosszcsizma, egy tarajos Grex Bukósisak, és egy Axo szemcsi,kb 3 alkalommal lettek használva,Ár 32000Ft
Ha valakit érdekel Hívjon számom.:06 30 8658636
Mister Faragó 480 gépe.
Hát ha elhúzott mindenki akkor lépek én is !Cső!
Karcsinak ebben a korban már erre a fajta izgalomra van inkább szüksége csak azért küldtem neki!
Édes DULAI MÉZES
Szerintem te menj csemegézni a Motorok+csajok oldalra
Hát Karcsi tényleg el ment lefeküdni,de lehet,hogy jobban is járt! Ezt küldöm neki mert nekem is ezt írta fel az orvos!
Csinálj teremcross pályát azt nyomjad ott.Ez van ezt kell szeretni.
Ne ved a szivedre
Rici mindenkit alázni fog, ha egyszer elszabadul szecsői rém!