Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hallo!
Valakinek van tapasztalata térdégek felöl?Pontosan engem az EVS VISION változat érdekelne,mert ez az a model ami számomra elérhető!remélem tud valaki segíteni
Alpinestars Tech 7-es 46-47 méret tök jó állapotban 39.990.Ft

Forma Raptor MX 44-45 méret átlagos állapotban 17.900.Ft.

Lazer MX-6 X-RAY 58 M-es Hibátlan állapotban 30.000.Ft

20/9214-102 Megtekintető Miskolc.Postával is elküldöm!
5772. hozzászólás
már meg is hirdetttem,de még nem szeretném,h elvigyék mert egy kicsit ki akarom élvezni.rég volt már 2t motorom. előjöttek az emlékek meg az élmények:)van már kép egy-két oldallal hátrébb
grat, aha anyi a keveresi arány. képet dobjál
na megvan a kx 250.jobb mint számitottam.párorás wösser dugó van benne.tényleg meglepően egyben van a gép.baromi erős.szokatlan mert hirtelen edja le az erőt.kég ültem mát 2t-n.
1:30keverék kell bele?
hát nemegészen olyan de nemtom nemisbizti h igyhiják de én igy hivom nekem ezvolt logikus...amuyg jolesz ez a video kirakom mindenhova és jo szponzorszerzésnek
amugy örülnék ha ennyi trükköt tudnék amiket most felsoroltál
vagy ilyen villád van? xD http://www.sportmotor.hu/motor...
x-upot hogyan lehet mocival? :O
persze ÉN kértem a videót,hogy csak akkor megyek ha lesz meg a másik srác kért mikrofont, hogy valaki magyarázzon közbe meg 1-2x a motort leszabályozni a kipuffba...de a mic nembiztos h lesz , csak akk lesz ha valaki étri a trükköket nem mintha anyit tudnánk: whip, x-up, nac-nac, kéz elenged max ezek de ennyi is elég a népnek
ugye lesz róla vidi?
bekéne vezetni minden suliba (áloom)
hát igen
értem egy 125 2T és egy 250 4T lesz kiszámolgatjuk azér és kössz az informáciokat
honda08 jó sulid lehet, ha ilyet fizetnek, plusz még menő is ott küdni motrorral :D
Attól függ milyen mocival mész rá. 250 2t másodikban 250 4t-vel 3vagy négyben 450 4t vel 3-ban A leérkező változó távolságra van .de 23 méterről szoktunk kezdeni aztán mehet hátrébb ha már belemelegedtél.
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
értem gandolom az az ami a vidijeidbe van? arra kb mekora sebességel mentek rá és menyire van a leérkező az elugrótól
hát köszönöm a választ,de akkor biztos nincs 2000alatt?holanp délelőtt lesz a nagy biznisz
reggel 9töl este 5ig csinálta
Azt a nagy dombot a markolós annyiért túrta össze.
vagy te csak arra a dombra gondoltál ami a képen van
az gázos mi kerül 80 000 HUF-ba egy dombocskán... mi odahozatunk anyi foldet amennyi kő és amikor vége a show-nak akk elviszik dehát ezt a suli elintézi csak ugy kiváncsiságból megkérdeztem
Pontosan nem derült ki, de 2001'-2002'
Az a dombocska 80ezer forintba van, és a többit nem számolva is 100felett egy rámpa kb150ezer alatt nem jön ki.