Van. Pont a Wiseco-nak. 24000,- körül van a CR250-hez. De van a Prox-nak is, 33000,-körül, de azt nem tudom, hogy nicasil-os, vagy sem! Nem acél, hanem gömbgrafitos vasöntvény az anyaguk!
Van nicasilos persely? Mikor nekem a CR-en szétrepedt a gátnál-mint cr típushiba-, óva intettek a wiseco perselytől, hogy méretpontatlan stb..., inkább a Fehér Géza csináltattam meg valami szakival-ami egyébként ugyanannyiba került-, szemre nagyon szép volt és jól is működött szerintem. De még nem hallottam sehol, hogy van nicasilos persely, azt hittem az sima acél, azért sem árt a nagyobb illesztési hézag...
Fa.. ki van, idétlen emberek írnak meg hívnak, nem-e cserélem el keway csing csangr a a micit
dehogynem még rá is fizetek nekik
Sanyikám remélem lesz valami már....
Több variáció is van!
1. Veszel egy bontott, jó állapotú hengert, dugóval.
2. Megperselyezteted a hengered ( maszek persellyel) és tetetsz bele egy új, nem maszek dugót. (kb. 25000,-)
3. Veszel egy gyári, nicasilos perselyt és hozzávaló dugót. (kb 57000,-)
Ezekhez illene egy hajtókart és csapágyakat is cserélni, mert az lesz ezek után a következő, ami elszáll! (+szimeringek, tömítések, munkadíj)
4. Eladod így, rosszan.
Apró segítség kellene. Van egy RM 250 -es mocim és kicsit szétszállt.
A lényeg,hogy a dugó cserés,de a henger is kapott.Van benne pár húzás.
Mi lehet a leg költségkímélőbb megoldás? Nem akarnám a hengert eldobni. Milyen dugót és hol érdemes venni? Vajon mennyibe fájhat ez nekem?
Helo! Nemrég vettem EVS SX02-t. Az egyel ez alatt van kategóriájában. Kicsit megbántam ,mert én is a Vision-t venném utólag.Az SX02 is jó, csak elnéztem az árát (azt hittem egy pár kerül x dollárba, és mikor megkaptam,kiderült,hogy csak egy darab )
De az EVS cuccok jók, bátran ajánlom!Jól fogja a lábamat, érezetően nem csavarodik ki könnyen.
Honnan rendeled? Nekem is kell egy másik SX02 majd
de nekem van egy pár zsir uj evs strata,hivj ha érdekel,25-be odaadom.
tom06303407360
ki csinál ilyen maszek persejezést?
amugy nekem már volt maszekdugóm hondába,és az bevált, ahoz képest hogy a márkás dugo árának fele volt....
dehogynem még rá is fizetek nekik
Sanyikám remélem lesz valami már....
1. Veszel egy bontott, jó állapotú hengert, dugóval.
2. Megperselyezteted a hengered ( maszek persellyel) és tetetsz bele egy új, nem maszek dugót. (kb. 25000,-)
3. Veszel egy gyári, nicasilos perselyt és hozzávaló dugót. (kb 57000,-)
Ezekhez illene egy hajtókart és csapágyakat is cserélni, mert az lesz ezek után a következő, ami elszáll! (+szimeringek, tömítések, munkadíj)
4. Eladod így, rosszan.
94.-95. Pontosan nem tudom
Apró segítség kellene. Van egy RM 250 -es mocim és kicsit szétszállt.
A lényeg,hogy a dugó cserés,de a henger is kapott.Van benne pár húzás.
Mi lehet a leg költségkímélőbb megoldás? Nem akarnám a hengert eldobni. Milyen dugót és hol érdemes venni? Vajon mennyibe fájhat ez nekem?
Köszi a helpet.
De az EVS cuccok jók, bátran ajánlom!Jól fogja a lábamat, érezetően nem csavarodik ki könnyen.
Honnan rendeled? Nekem is kell egy másik SX02 majd