ÁÁÁÁ semmi értelme magamnak élek már régen ,élvezkedem kicsit a vaniliás idomjaimmal.
Egy kis ugrabugra egymás melletti mocizgatás nem kiélezve és kész.
Ki kell harcolni,igy legyen azt HAJRÁÁÁÁ!Csinálj új szövetséget,rádhúzzák a fődet,mi mejjártuk,pedig annyian sose mociztak!Mégis eltaposták,akkor ez van ami van,ha nem tesszik tenni kell ellene.Sok sikert!Én támogatom,meg szerintem több ezren.
Úgy ahogy mondod Csika, ezért hagytam abba jópár éve a rallyval való foglalkozást.A quad meg egyenesen erről szól sajna.Bezzeg ha fociról van szó.
de ez örök téma lehetne.
értem én hogy mitmondassz! csak azt akartam mondani hogy ezzel egyvalaki jár jól! és az nem te leszel! ukránba állitolag ugy kezdik hogy adnak 3ezer rajtpénzt! 1helyezett 80ezres videokamera és igy lefele! nem mindegy!
Vagy egy 2 ezreset.Nem a pízről szól ez,nem is szólt.Ez unatkozó milkások sportja lett sajna.Nagyon sokan vannak,akik jól mennek,de nincs rá keret,sok ilyet ismerek
aha nyíregyházán nem voltál tavaly? tavaly kiprobáltam énis magam keletkupába elég jolsikerüld! de nemláttam értelmét a folytatásnak! kibaszott lehuzás az egész! semmi értelme nincs! nevezel 10ért ha nincs licenced +3ezer széthajtod a motort és ha szerencséd van kezedbe adnak egy 5ezres kupát!
Egy kis ugrabugra egymás melletti mocizgatás nem kiélezve és kész.
de ez örök téma lehetne.
Nem tudja valaki mennyi olaj kell száronként 90es évj. RM 125 első telóiba? Sima telós. Köszönöm