Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondod kitől!
jaja, én is tudok ilyen lopott motorokról.
Nem nem ismered a srácot régebben motoroztunk együtt, még Kókán.
szia,ki vette?Misi?
Mit? zsir új motor.
Attól arra még kell költeni, nem?
Egy ismerős nemrég vett egy 2004-es összesen 30üzemórás 250-es crf-et 475-ért. Totál gyári állapotú
rammika szerintem neked is ott fog maradni, a szeren
Ahogy nézem az árakat , mostanában venni érdemes csak.
Azt benézted , mert nem az, ez csak egy öntapadós csúszásmentesítő!
600-ért biztos nem veszik meg,tudod, kérni lehet....
Látom csak nem akarja senki megvenni a motorodat 600ezerért.
Tapasztalatbol mi? Meg marketingfogásbol mér nem mondod neki egyböl hogy vegye meg a tied?Amúgy ne ide rakd már be 2 naponta hanem inkáb az adás-vétel topikba
sx jobb de a kx az naon ottvan a szeren tapasztalatból beszélek
A Cr-nek már-már legendás multja van, de a honda cr forumba kérded akkor tuti a honda a jobb, a ktm meg jobb felszereltségre, brembó fékek, hidraulikus kuplung, mindeggyiknek meg van a maga elönye és hátránya is
Hali! Szerintetek melyik motor a jobb tapasztalat alapján az SX vagy CR?
sanya72 honnan botoltad az rmz-re azt a karbon vázvédőt és mennyi pengő volt?
Itt sok sisakot teszteltek nem csak amit a szabvány előír ,hanem ami a való életben is megtörténhet.
köszi az infókat! hát majd keresek vmi jó sisakot!
Akkor itt fogalmazás problémák vannak, a kompozit azt jelenti hogy több anyag keveréke, például karbon-kevlár, amit írtam is de, ha a fost össze keverjük a szarral az is kompozit, valószínűleg a gagyi sisak is több fajta anyagból van csak nem olyan erős mint a k-k kompozit de, a semmitől 100x jobb az biztos
jaj elnéztem
szóval kompozit erősebb mint üvegszál...
ne mondd hogy erősebb a kompozit ...
pedig 33 ezerbe kerül ilyen kompozit Airoh sisak! Carbon kevláros meg 80-90 ezer
Erre te is tudod a választ csak agyalj egy kicsit ...mi is az a kompozit(több anyag keveréke) ált karbon-kevlárból fossák ezeket, az ablaküvegszál meg csak egy anyag, ja meg gyanta mindkettőhöz, tehát a 2 -1=2
Erősebb a kompozit!
jah meg kérek egy választ! milyen is a "KOMPOZIT "anyag? jobb mint üvegszál?
szerinted akkor megéri megvenni Airohot( ott a kép ..mellékelve)