Jól mondja Vega , pont arra gondoltam, úgyhogy amíg nem próbáltad ne gondold ...eb forr be csont de, a fej az a lényeg,mert szarul néz ki az ember mikor oldalra lóg a feje bambán néz és csorog a nyál a szájából
csak gondolom... aszfalton való esés csak karcolások jönnek mikor zakózol egyet kanyarban.
crossnál viszont rosszul ugratsz, a fejed motor alá kerül..... eléggé kellemetlen
de lehet hogy hülyeséget mondok mivel nem probáltam még supermotot.
Én meg megyek a mocimmal úton, erdőbe, mindenhol és beérem egy 12ezres Lazer-el
Bár ha esnék egyet és 3 felé repedne akkor nem ezt mondanám, de egyenlőre hála isntennek nem volt ilyen
Rendben ...igen ő vitt ott is, idén mikor vége lett az SM versenyeknek akkor pattantam rá 3 verseny erejéig, Tata, Phalma meg Nyír1háza, azóta ott lapít a garázsban
Kössz az infót, a tuninghengert meg nézd meg a pinkmotorsnál(anthena) Vagy a jb-tech nél. de szerintem felesleges, bár ezt te érzed. Sok a gond velük.....
Sziasztok.
crf250r keresek tuning hengert "290" lehetöleg ithon i cím kéne, s keresek crf250r hez repari könyvet vagy cdt amit megvásárolnék.
Elöre is köszi
mause1@freemail.hu
Száz szónak is egy a vége,a kobakot nem lehet eléggé védeni!
crossnál viszont rosszul ugratsz, a fejed motor alá kerül..... eléggé kellemetlen
de lehet hogy hülyeséget mondok mivel nem probáltam még supermotot.
Bár ha esnék egyet és 3 felé repedne akkor nem ezt mondanám, de egyenlőre hála isntennek nem volt ilyen
botsi az offért
Vele mentél csapatbajnokságon is?
Melyik évjáratú a motorod? (Service manualnak utána nézek...)
crf250r keresek tuning hengert "290" lehetöleg ithon i cím kéne, s keresek crf250r hez repari könyvet vagy cdt amit megvásárolnék.
Elöre is köszi
mause1@freemail.hu