Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki küldte el már a telóját felujittatni, és mien árba mozognak. És persze ki foglalkozik ilyennel?
Fehérmotornál van
valaki nemtudüzemora méröt amugy
Megfogom probálni de addig is köszi a tipet üdv
Hááát, gyapot nélkül nincs a legszebb hangja.
Hát igen na... szép a hangja a 2t-nek is, bár most a gyapot dzsuvás volt a kipufogóba és kiszedtem, pont nem volt itthon szóval gyapot nélkül mentem vele... hú... olyan hangja volt mint egy simson-nak.
Igen, mert az RMZ-nek a pipában van a trafó. Próbáld meg a pipának arra a részére tekerni, ami a hengerfejbe becsúszik.
Ha a drágaság és a pénz gond, és nincs mindig időd szerelni vagy fizetni a szerelésért akkor maradj a 2 ütemnél.
Egy 2 ütemű semmivel sem roszabb mint egy 4 ütemű, mellesleg könnyebb is és egyszerűbb javítani olcsóbb fennt tartani.
Ja, és jó a hangja is, főleg ha nyitva a power!
Szerintem.
Hát nem tudom 4 üteműeknek szép hangja van meg kevesebbet eszik, nem kopik annyira stb... csak ha kopik akkor nagyon drága és ez tart vissza... jah meg a pénz
Heló azt adig értem hogy a gyertya kábelre rátekerjük de ennek a gyertya kábelja két szál vezetékböl áll és egy csokiba megy bele amit csak rá kell patintani a gyertya pipára de egy másik motron is kiprobáltuk aminek normális gyertya kábelje van azon müködik de az rmz-n nem .üdv
A gyujtókábelra rátekered az üzemóramérő zsinórját.
Sziasztok K8as Rmz 250re nem tudja valaki hogy hogyan kell rá kötni az üzemóra számlállót? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv!
Miért szeretnél 4 üteműt?
És miért nagyot?
Csak 3 dolog kell a motorozáshoz pénz, lóvé, meg zsé sajnos ha ez a 3 nincsen meg akkor korlátozottak az esélyek
Na ja, régebbi eladásaimat is a lelkiismeret vezérelte .... szívesen vennék magamtól motort, csak sajnos nem tudok mert már megvan amit vennék, akkor minek vegyem meg ha már meg van
az airoh runner JOKE
vagy FLy replikát (fehér szinu de nincs rajta orrvédő..airohban van)
sulyát nemtudom, anyaga: carbon kevlár és azis 35 ezer talán azt érdemes venni
kép:
és melyik grafika jön be?
Szerintem teljesen meg éri, bár nekem ez a grafika ami a képen van az nem jön be, de tuti sipka....
Lányok és fiúk...
szerintetek megéri venni Airoh runner climb nevű sisakot ,ami héjszerkezete: thermoplastic, kompozit
súlya: 1350 gr ? most akciós 32.990 ft!
eddig 1200 gr,carbon kevláros sisakom van M-Cax márkájú de nekem nagyon tetszik Az Airoh csak carbokn kevlárban 90 ezer ft
talán kicsit nehezebb lesz fejemen 150 gr eltéréssel? stb? thermoplastic védene a fejem? bővebb infot szeretnék!
Hát, elöbb vennék akár 1 versenyzötöl is 1 motort, csak ugy bánjon vele ahogy én is tenném azt ami kell bele azt meg is kapja és jó minöségü alkatrészekkel potolják a hiányt. De szererintem itt mindenki tudja hogy te az a tipus vagy, de ha valami baj lenne vele akkor meg a fórumba ugy is leosztanálak
énis ettől félek 20 órát ment 5 órát kb kibirna csak gyűrű cserével szerintetek nagyon mennék már és elfogyott a pénz a hajtókarra)szerelő aztmondta hogy jomég a dugó...szerintem meg nem )de azis lehet hogy karbitkell állitani majd most zabálok és kiderül utána
A szétszedés nem okoz akkora problémát semmiben, mert nem kell arra ügyelni , hogy az alkatrész rendeltetés szerűen működjön....ügyes vagy de, azért ne szájjal fújd fel a gáztartályt
köszi a segítséget... szétjött a teló
Komplett próbáld meg, mert a dugó törés sokkba kerülhet