Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csirke! Nem voltatok sokan :)
Aki számitott nem volt ott :D:D

George
Én úgy tudom, 450+.
MX3-as
srákok az MX3-ba mien gépek mennek ?
monsters tankmatricaszett 4400ft+postk 2003-2005 125-250ccm re
Heoo mindenkinek!

Még mindig eladók a következő dolgok:
Fox Xl-es kesztyű (10 percet volt rajtam) 6000Ft
Matrica szett (werk márka, nagyon jó minűségű) 8000Ft
Telovédő (vadi új) 3500FT
RMZ..
Hello segitséget kérnék.RMz 250 nél olyan probléma akadt h mikor huzom a gázt és visszaengedem megszorul 1 picit viszi a gépet de ha "öblögetem" pl 1 szer egyböl jo.a bovden nincs beszorulva sehová..alapjárat tökéletes..Elvileg a bovden nincs is kirojtozódva..HMM ilyenkor mi van? talán piszok ment a karbiba? És ha azt szétszedem akkor ott eltudok állitani vmit esetleg mert még azt nem szedtem szét.
Segitségeteket elöre is köszönöm..
Hy,öööö a méreteket lemértük mi pontossan,mert amit küldtél nembirtam megnyitni sehogy:)aztán igy lett kész!Ha kell szolj küldöm,most pont van mégegy kinyomtatva.Szépnapot
Csaó! Érdekelne,hogy rmz450 k6-os ra milyen matrica van rjtszám is kellene. Üdv Karcsi.
Hu de jó. Változtattatok a méreten, vagy maradt, amit küldtem?
Én majd veszek új idomokat, arra rakom fel.
Helló!
Hello.

Lehet hogy érdekelne a motor, de inkább e-mailbe tárgyaljuk meg :) feenzor@gmail.com
Irj!
Féreg!
Faist!
Vagy aki kawás!Elkészült a matricaszettem a tankidomra,poton 4400ft volt,ha kell valameikötöknek is tudok küldeni (+post kölcség)utánvétellel,jó minöségi kültéri,eső,hő,fagyálló, kopásmentes matrica!Sztem jó lett,méretezés is fasza,én egy picit elbasztam a felragasztást :)kb 10mm.Holnap rakok fel jobb képet,ha kell valakinek szoljon 1nap alatt kinyomják a nyomdába mert már kész a szerkesztöprog,szivesen segitek mindenkinek.Csőőő
Ha a fő szempont a színe, én tudok 30ezerért olyat, amire megmondod, milyen színe legyen, és másnap hozom. Max. harmadnap, ha épp nincs olyan flakon a festékboltban.
nekem a rezó lesz 38
nem tudjátok hol lehet venni szines láncot jó áron?
73
idövel meg lesz, az is még idén. Neked mennyibe fájt a rendszer?
Ennyire jó vagyok
Ezt a csokis trükköt ETZ-s koromban tanultam, merem ajánlani mindenkinek
Holnap veszek szimmeringeket a 95-ösbe, és a héten össze akarom rakni, mert már csavarnám annak is a szarvát
simán jó,mondtam hogy jobb mint a gyári
ugyan ott fogott a kuplung hazáig,szóval nem mocorgott a bowden
Kitűnő állapotban eladó egy Yamaha yz450f(2005/06) arrow tunning kipufogóval,+ a gyári kipufogó.Átszelepelt
futómű.Ár:830.000Ft Aluvázas 250f csere érdekel!Érd:70/4097134
Jaja...az XT600 kuplung meg elektromos csokival tuningolható. Remélem kibírta hazáig.
Tegnap sokan fényképeztek, videóztak Bugyin, akinek vannak jó felvételei, dobja már át...cserélgethetünk
baromira érezhető a különbség
közép és felső tartományban érezhető igazán
sokkal erősebb,mint egy gyári rendszeres 2t
igazi 450 verő
vegyél hozzá dobot is,úgy lesz az igazán brutál
Faist neked hogy muzsikál a Pro circuit, és mennyit dob a gépen?
Mert én most rendeltem 1 rezót
Tegnap pergettem 1 KTM-mel Tatán , nagyon állat volt!

Ugrattam is párat és gyorsan le is száltam nehogy eldobjam, kölcsön moci volt!

Belehúzok a CR projektbe , nem fogom birni , kell 1 motor!

Szasztok!

Régen jártam erre!