Még mindig eladók a következő dolgok:
Fox Xl-es kesztyű (10 percet volt rajtam) 6000Ft
Matrica szett (werk márka, nagyon jó minűségű) 8000Ft
Telovédő (vadi új) 3500FT
RMZ..
Hello segitséget kérnék.RMz 250 nél olyan probléma akadt h mikor huzom a gázt és visszaengedem megszorul 1 picit viszi a gépet de ha "öblögetem" pl 1 szer egyböl jo.a bovden nincs beszorulva sehová..alapjárat tökéletes..Elvileg a bovden nincs is kirojtozódva..HMM ilyenkor mi van? talán piszok ment a karbiba? És ha azt szétszedem akkor ott eltudok állitani vmit esetleg mert még azt nem szedtem szét.
Segitségeteket elöre is köszönöm..
Hy,öööö a méreteket lemértük mi pontossan,mert amit küldtél nembirtam megnyitni sehogy:)aztán igy lett kész!Ha kell szolj küldöm,most pont van mégegy kinyomtatva.Szépnapot
Féreg!
Faist!
Vagy aki kawás!Elkészült a matricaszettem a tankidomra,poton 4400ft volt,ha kell valameikötöknek is tudok küldeni (+post kölcség)utánvétellel,jó minöségi kültéri,eső,hő,fagyálló, kopásmentes matrica!Sztem jó lett,méretezés is fasza,én egy picit elbasztam a felragasztást :)kb 10mm.Holnap rakok fel jobb képet,ha kell valakinek szoljon 1nap alatt kinyomják a nyomdába mert már kész a szerkesztöprog,szivesen segitek mindenkinek.Csőőő
Ha a fő szempont a színe, én tudok 30ezerért olyat, amire megmondod, milyen színe legyen, és másnap hozom. Max. harmadnap, ha épp nincs olyan flakon a festékboltban.
Ennyire jó vagyok
Ezt a csokis trükköt ETZ-s koromban tanultam, merem ajánlani mindenkinek
Holnap veszek szimmeringeket a 95-ösbe, és a héten össze akarom rakni, mert már csavarnám annak is a szarvát
Kitűnő állapotban eladó egy Yamaha yz450f(2005/06) arrow tunning kipufogóval,+ a gyári kipufogó.Átszelepelt
futómű.Ár:830.000Ft Aluvázas 250f csere érdekel!Érd:70/4097134
baromira érezhető a különbség
közép és felső tartományban érezhető igazán
sokkal erősebb,mint egy gyári rendszeres 2t
igazi 450 verő
vegyél hozzá dobot is,úgy lesz az igazán brutál
Aki számitott nem volt ott :D:D
George