Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze hidegen indul 2-3ra
Sziasztok ,bocs ,hogy hirdetést ide írom, de asszonyom nem enged motorozni mióta megszületett a kislányunk . Eladom 2003 honda crf 450 r-emet tökéletes állapotban , új dugó ,és szelep óta 4 órát mentem vele . 2-max 3 rugásra indul teló 100% vadi uj lánc és lánckerék. Ruhával vagy anélkül alkudni lehet . Kezdő ár 850000ft tel:06209494856
[laca]üdv. mindenkinek4

Vennék eggy CRF450et ha valaki tudna róla mondani valamit hogy érdemes e venni,vagy valami tapasztalatot megköszönném!
Üdv emberek.

Örömteli hírem van a Kornél rajongók számára. A napokban elindult a weboldala. Jelen pillanatban még az adatok feltöltése zajlik, de Loketből már jelentkezünk.

http://www.nth108.com

Bocs az önreklámért, de szerintem sokakat érdekelhet.
Meg. Jók!
helló
Most szertnék venni egy suzuki rm-z 250-est 2004/05-öst és nem tudom h megérné-e! Ha valakinek van tapasztala és h mire kell figyelni amikor veszem és ezt leírná azt nagyon megköszönném!
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel van 2 eladó cross sisakom, a mai hirdetések között bővebb infoval.
pffff
Utolsó csengetés! Van még 6 liter Castrol Power 1 Racing 2T olajom.

2.400,- Ft/liter áron, valakit érdekel?
94'-es yz 125 tapasztalat valakinek?
néztem egy 2007 es Husqvarna WR 125 öst...semmi hibája nincs 1200 km és 690.000Ft ot kérnek érte..szerintetek az sok? az új ára 1 millió körül van ha jóltudom
drz
várom a többiek véleményét,hogy endurozni erdőbe meg terepen milyen motor alkalmas...
felvettelek
Van egy eladó KTM EXC-m, igaz enduro, de bírja a pályát is, ha érdekel vegyél fel msnre
ja meg énis mer haverok vagyunk és crosson akarjuk nyomni
üdv fiuk...szeretnék átülni crossmotorra...tanácsotokat szeretném kérni,milyent érems venni? tipus, ccm,
én olyan 125-250 ccm esre gondoltam..köszi válaszotokat..
Ebay.com , 700 usd körül mozog.
mennyibe kerül?
csak hengert lehet rá kapni most nézem
big bore kit 144ccm
de amúgy gecijól néz ki
szerintem kamu....
régebben láttam a képeket én is,de nem találtam róla semmilyen infót a nete