szevasztok srácok!had kérdezzem már meg tőletek hogy szerintetek érdemes lenne egy aprillia rx 125 -össel pályára menni?vagy bírná egyáltalán?Hát én nemtudom hogy bírná-e de én nagyon gyepálom és nekem eddig nem volt nagy gondja csak pályán nem jártam még vele!amúgy kibaszottul megy de nemtudom hogy mit lehet vele művelni pályán!valaki mondjon rá nekem valamit ha éppen van ilyen témában tapasztalata!köszi!by:Dani
kössz a matricaszettet,megcsinálom rá:)jöhetsz ajkafelé,irj elötte emailt andrew81@freemail.hu-ra,igaz én most pihenön vok 5hete:)csuklótörés:) hovavalosi vagy?
A neten keresgéltem használható minták után és találtam. Azt meg simán körberajzoltam. A méreteket meg leveszem a motorról és ahhoz igazítom a rajzot. Lényegében ennyi. Majd kiderül, hogy jó lesz-e.
Hello!
Hogyan határoltad be a körvonalait?Én is törtem a fejem ilyesmin, csak mivel nincs dekoros alapképzés a hátam mögött, már a határvonalakkal elakadtam.Gondoltam rá, hogy ami a hűtő melletti légterelőn van, azt leveszem, és bescannelem, de mondjuk ahol nincs rajta, de szeretnék, ott hogyan?
merre mész pályázni?