Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocs amúgy 94 től jó rá de mind 1 ez mikori évjáratra való?
és mennyiért adod?
Hopsza ! A felbontást egy kissé elnéztem , de talán fel lehet ismerni .
ÜDV!
Bocsi a késedelem miatt , de sajnos tegnap nem volt időm . Remélem a képek kárpotolnak .
Igen érdekelne a rezó csinálj róla képeket!
az msn címem ugyan az mint a felhasználónevem (felhasználónevem@hotmail.com)
vegyél fel!
Szerintem nem is lényeg , hogy melyik márka az első számú . A lényeg , hogy a szabadidő ne berheléssel teljen . De ezt nem is szántam vita témának mert nem vagyok akkora szaki , hogy nagy okosságokat merjek állítani. Csak a paírformára hivatkoztam . No joccakát mindenkinek!
Ez igaz, de nem is erről volt szó.
Aktuális a tezom akkor . Holnap készitek képet és megnézheted hogy érdekel e . Hgg
És hol bajnok a KTM pontossan? Az mxben biztossan nem .
Nem is hihető amiket írnak, pl a ktm viszi a prímet, nade mind1..
Viszont a tengerimalac nagyon aranyos
hello!
95 ös de 93-99 ig jó rá a rezó mert ugyan az a felfogatása!
Hát meglepödnék ha a világbajnok márka nem jönne be neked
Üdv!
Szerintem tök 8 , hogy ki milyen márkát választ a hobbyjához . Mindent a pénztárca és a fanatizmus dönt el . A cross az nagyon költséges , de tény , hogy a KTM viszi a prémet . De nem kell mindent elhinni amiket irnak .
Én 2 évesen vettem 98-as YZ 400F-et 4 évig használtam gyűrűt cseréltem benne (de azt sem kellett volna) és az 5. sebességi fokozat fogaskerekeit, persze a kopó alkatrészeket is. Most 2002-es 426-ból átalakított 450-et hajtok nálam bevált a Yamaha.
Haverod ktm-jébe akkor vmit vki nemjól csinál mert csakúgy nem lesz 2 versenyenként kuplungos. Ha így lenne senki nem menne ktm-el.
Amúgy én meg hallottam olyanokat, hogy rmz-nek crf-nek úgy szakadnak a szelepei mintha kötelező lenne, és akkor az még szétver pár dolgot a blokkban, de ha nem szakadna akkor is 50üo.(jóesetben), és úgyis csere, ami elég szép összeg ha jól tudom. És azért mert 1db ktm-nek heggeszteni kellett a kipufogóját igy megbélyegezni.. hát..
Na de nekem nem volt japán crossom, nem vágom milyen, de a szervízigényéről azért hallottam olyanoktól akiknek volt és hát.. ennyi

Üdv
Üdv!
Nekem volt hasonló esetem és a membrán volt elrepedve . ( Ez a henger és a karburátor közöt van . ) Ha ezzel tisztában voltál akkor bocsi.
Üdv!
Mikori évjáratú a cr-ed? Hgg rezom van eladó horpadás , hegesztés és karcmentes .
köszi szépen de már felvilágosított más is és pontosanazt ajánlotta mint te.ugyhogy crf mellett döntöttem és csütörtökön megyünk nézni eggyet.mégegyszer köszönöm
Haveromnak van egy 2003-as, két versenyenként kuplungos. KTM-el sok problémád lesz, ha motorozni szeretnél akkor japánt vegyél, ha meg bütykölni szeretsz akkor KTM-t.
Egyébként múlt héten voltak a pályánkon a KTM-től tesztelni az új modelleket, és már hegeszteni kellett az egyik gép kipuját. Tök jó, hogy alig pár órás gép, és már hozzá kellett nyúlni. Készült is a jegyzőkönyv, hogy mikor, mit, hol, mennyi idő után kellett csinálni rajta. KTM drága motor - most az újra gondoltam -, az árkülömbözetből egy japánnal jó ideig elmotorozhat az ember.
sziasztok most szeretnék venni egy crossmotort.pontosabban a ktm sx 525 öt nézegetem.ha valakinek van tapasztalata a géppel kapcsolatban kérem jelezze.esetleges típushibák rdekelnének.plusz még arra is kíváncsi vagyok hogy az alkatrészárak hogy alakulnak ktm éknél,mondjuk egy yamahához hasonlítva.mennyire bírják a ktm sx 525 ösök.válaszaitokat várom.
Sziasztok!
Ha valaki tud sport kipufogót egy 125-ös Kawasaki Kx-re 2005-ös!
Erre a címre írj!: kawasaki_kx@citromail.hu
hello bár nekem nem volt ilyen motorom! csak azt mondom amit hallok! első szériás motor nem bevált!
ahány ilyen motorrol hallottam mindbe elszakadt a főtengely! onnatol kezdve pedig a fantáziádra bizom mi maradt a henger- hengerfejböl! nagyon könnyen rá lehet költeni azt a 2-300ezrt is ilyen esetben! ezzel nem lebeszélni akarlak rola csak egy érv ellene! üdv
Az Endurocross fórumban nagyobb élet van, a crossosok is ott vannak inkább. Kérdezd meg ott is. Üdv
sziasztok!azért ebbe a rovatba írok mert remélem itt szakavatott embereket találok....... na szval.... szerintetek érdemes e venni YAMAHA YZ400-ast 1998as évjárat........ és hogy ezek a régi típusú gépek mennyit mennek el felújítás után?, válszaitok előre is köszönöm!
üdv
A és B kategoria köbcentitöl függetlenül.
helló érdeklodnék hogy milyen kategoriák lesznek cross ban?