Akkor oda mész ahol a legkevesebben utálnak, értem
próbálok még pár otthoni alakot is beszervezni még , mert jobban szeretem ha van ismerős és nem csak idegenélienföldönnemélien de ha jössz van hely az albinkba csak mondom, nem kel az utcán részegen aludnod
oszt jönnek ők is baszod senki nem hal bele...fiatalok, suhancok, bunkók, mint te Akkor egy helyen van a banda
Na mindegy mi itt leszünk, aztán vagy lecummáztok hogy jönnétek vagy nem
pár pesti arc ( rendes kölkök) meg mi( dávid, tesó,én) kb 20-25-en leszünk sztem vagy tudja a franc..lehet többen.
1500 ft ( a hely bérlése) és piát hozol magaddal. De ne foss piát viszünk szarásig általában Abból nincs hiány
Eljösz oszt szád lelesz tépve utba leszel indítva hazafelé gyalog
ja mi minden éven baszatunk házibulit. meg mások is oszt kóborolunk. De kik lesznek pesten. Megyek öcsém! szétbaszok ott mindenkit ! 50-en lesztek? mennyi a beugró ? nekem semmi tudom !
lassan 6 hónapja itt vagyok már meg mindenki ott lesz kb 40 fő
hogy hol?...Béreljük a szokásos party helyünket a fehérvári út mellett. ( kb 4x voltunk ott, komplett hangtechnika-fénytechnika, kb 50 ember kényelmesen elfér. pia dögivel gyere te is vagy gyertek he! Nem volt szilveszterem 2 éve
előtte meg otthon mászkáltunk házról házra mindeféle házi buliba...... több kevesebb sikerrel... nincs hozzá hangulatom
22 -én céges buli lesz pesten és arra menni akarok. utána hazamegyek .
Nem akarok 3 hét alatt 3x jönni-menni ide-oda mert az sok pénz lenne. Étted retekegér meg szilvesztert pesten töltöm szal elég 1x utazgatni. Meg otthon mit csinálok egész nap? verem a répát karikába? hideg van oszt nincs hova menni nagyon...
Bebaszunk 2 ünnep közt ne fossá
próbálok még pár otthoni alakot is beszervezni még , mert jobban szeretem ha van ismerős és nem csak idegenélienföldönnemélien de ha jössz van hely az albinkba csak mondom, nem kel az utcán részegen aludnod