Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyerekek kicsit átvizsgáltam a vezérlésem a WR en és akipun kellet álítani mostmár tökéletesen pöfög müködik az önindító is illetve 1 rógásra indul meg kapkodja az elejét mint egy igazi SM
háháháháhá ismerős
Hát még akkor milyen fejet vágott, amikor sokadszorra sem indult a KiválóTerepMotor!
igy is az van
És még ekkora csúzlim sincs
na azé mondom mert elég hülye fejed lenne akkor
Ááá dehogyis.Neten találtam
te vagy a képen?
Látod igy meg sem támadnak a morekígyók mert alapból szarráröhögik magukat
takkaroggymá ez BRUTÁL
Akkor ez te vagy?
he szöllőszemmel szétszaggattam egy sörösdobozt a multkor hülyültünk ilyen nagyméretű csúzlival. na azzal is oda lehet baszni ám. csak egy tesvír hordának ha elkezdem mutogatni a csúzlit, lehet azzal hatástalanítom őket hogy elfekszenek a röhögéstől
Egyszerű
Csúzli + csapágygolyó
Kinek hogy, nekem nem igazán jönnek be a kevlár mintás - főleg "levonós" - dolgok.
De akinek tetszik, tuti szépnek látja!
Grat!
Ha jól tudom a 7 kilo jule ig nem kell,vagyis légpisztolyra NEM KELL.
Nincs mert a magyar állam olyan kos, hogy amíg rendőr vagy addig lehet nálad és ugye megfelelsz az előírásoknak. Onnan kezdve, hogy te ott hagyod őket, leszerelsz közöd nincs a fegyverhez, holott megcsináltál minden alkalmassági vizsgát előtte, hogy legyen Na mindegy. Szal nincsen

Apraszaki: Hordhatod de úgy, hogy ne látszódjon ( ruha alatt stb) vagy rendes fegyverhordásra kialakított tokban, tartóban. Mit terveztek tik mánhe én is benne akarok lenni
Szerintem kell hozzá.
Pl gázpisztolyra is kell engedély, ami 2000ft és tán a rendőrségen kell igényelni.
Legalábbis pár éve még igy volt
neked van fegyvertartási engedélyed?
Portán belül ok, de magával is hordhatja az ember fia?
Na bazzeg

Engedély nem kell Vmi 7.5 kilódzsúúlig nem kell papír hozzá Portán belül meg a kutya nem szólhat érte, hogy légpityuval zargatod a csendet. Szal semmi nem kell hozzá
a feladat adott. első telót kell szerezni
Ja nem hanem eladtam az első telót, mert találtam fasza másikat. Szóltam is a gyereknek hogy kell. erre mikor eladom az enyémet utána ír hogy ja eladtam bocsi. baze, most ott lábatlankodik a gép a garázsba

he amugy légpisztolyra kell engedély? magamnál tarthatom?
?Elfogyott a pia?
hopp én meg most rábasztam egy csöppet
Ja fasza lesz ez !
nekem most pazazz van a KTM-en, jó széles merevítős (lehet hogy szar nem értek hozzá csak most a szélességet nézzük) meg volt egy elox kék valami noname gyönyörű frankó cucc, csak keskenyebb volt. Feltettem a KTM re próbaképpen hát valami kegyetlen fos volt mintha egy méterrel keskenyebb lenne a motor szóval szerintem jó lesz a !